Ezért ne engedd a csajodnak, hogy a műszerfalra tegye a lábát

Érdekes, hogy újra vannak mítoszrombolók, és hogy mennyire érdektelennek tűnik a két karakteres műsorvezető nélkül. Mindegy is, azért próbálkoznak, és megmutatják nekünk a nyilvánvalót, a tényt, hogy aki műszerfalra tett lábbal szenved balesetet, az komolyabban sérül, mint aki rendesen ül.

Ki hitte volna?

Paris Hilton hosszú idő után most újra ledobta a textilt

A 36 éves Paris Hilton készen áll arra, hogy komoly feleség legyen belőle, de a rajongói abban reménykednek, hogy házasként sem hagy fel a textilmentes fotók posztolásával. Valószínűleg nincs miért aggódniuk a rajongóknak, hiszen Paris szereti, ha a figyelem rá irányul. Kutyából nem lesz szalonna szokták mondani. Nemrég egy régebbi fotózásról mutatott képet a celeb, amin megkötözve pózol. A kép nagyon elnyerte a rajongók tetszését, egyszerűen imádják őt.

Ez a 24 éves kolumbiai lány tudja mitől döglik a légy

Anllela Sagra sikeres modellként dolgozott mindaddig, amíg bele nem szeretett a fitneszbe. Amikor elkezdett izmosodni, közölték vele, hogy válasszon vagy a modell karrier vagy a sport. Ezért inkább otthagyta a modell pályát, és elkezdett fitneszversenyekre járni. Azóta már majdnem tízmillió követőt szerzett az Instagramon.

Nem kapcsolt ki a lány webkamerája, ami ezután következett, az sokkolni fog

Elég rossz, amikor társaságban mindenki a saját telefonját nyomkodva éli az igazi helyett a virtuális életét. És persze jó, amikor több ezer km távolságban élő rokonnal csevegünk úgy, mintha mellettünk ülne, esetleg tök ingyen lépünk kapcsolatba rég elfeledettnek hitt barátokkal, ismerősökkel. Ám a fejlődéssel az életünk nagy része lép be a digitális világba, ahol egy unatkozó szakember eléggé meg tudja tréfálni a mindennapjainkat.

Ma már mindenen kamera van, hiszen egy szimpla telefonálás során is igény van arra, hogy lássa egymást a két fél. Rengeteg alkalmazáson keresztül érik el egymást a felhasználók, arról is posztolnak fotókat, amiről egy jó ízlésű ember úgy gondolja, nem kéne. Azonban egyre többször hallunk olyan esetekről, amikor nem kívánatos személyek turkálnak magánéletekben, törnek fel közösségi és e-mail fiókokat, hekkelnek meg a számítógépeket és mentenek le róla kompromittáló vagy pikáns képsorozatot, esetleg fontos adatokat. Persze az ember biztonságban hiszi magát otthon a négy fal között, de mi van akkor, ha valaki a tudta nélkül nézi és követi a mindennapjait?

2010-ben bukott le egy hekker, aki 150 lány életét leste saját kamerájukon keresztül. A férfi több család életét követte, nézte őket a monitorokon, jegyezte fel szokásaikat, titkaikat. Azóta mindenki figyelmét igyekeznek felhívni, hogyha valami fura dolgot észlelnek, forduljanak szakemberhez, esetleg jelezzék azt a szülők és a rendőrség felé.

A veszélyről egy rövidfilm igyekszik mindenkit tájékoztatni, amiben egy lány életét fürkészik saját laptopja webkameráján keresztül. A lány ugyan kiszúrja a kamera villogó led fényét, de miután az kis időre megszűnik, úgy véli csak képzelődött. Érdemes a kisfilmet végigülni, hiszen a végén nem várt fordulat következik.

Szelfi buktatta le a gyilkos tinédzsert

A képet ráadásul az egyik közösségi oldalra is felrakta. Az eset még 2015-ben történt a kanadai Saskatoon városában. A két fiatal lány, Cheyenne Rose Antoine (21) és Brittney Gargol (18) szinte elválaszthatatlan barátnők voltak. Míg egy napon Gargol-t megfojtották egy hulladéklerakónál. A rendőrség Antoine övét találta meg a lány holtteste mellett. Az öve mellett a lányt az a közös szelfijük buktatta le, amin mindketten láthatók és pár órával a gyilkosság előtt készült.A képen ugyanis kettejük mellett az öv is feltűnik, ami a gyilkos fegyver lett és Antoine viseli. 

A kihallgatása után a rendőrség letartóztatta Antoine-t, mivel vallomása nem volt igazolható. A lány azt mondta, hogy egy házibuliban voltak a gyilkosság napján, ahonnan bulizni indultak. Gargol egy férfival távozott, miközben ő a nagybácsikájával találkozott. Antoine másnap még egy kommentet is írt barátnője személyes facebook oldalára. “Merre vagy? Nem jelentkeztél? Remélem épségben hazaértél tegnap!”. Egyszer talán a lelkiismeretére hallgatva bevallotta az egyik barátjának, mit tett. Azt mondta, nagyon részegek voltak és füveztek. Nagyon összevesztek, ez vezetett a végzetes tetthez.

Ez a világ 7 legdurvább pisztolya, amik a használójára is veszélyesek lehetnek

Filmben nem egy olyan skulót láttunk már, ami soha nem látott pusztítást képes véghezvinni. A filmekben persze mindig eltúlozzák a dolgokat, pluszban rátesznek egy lapáttal, akár a fegyver valós erejét vagy a hangját nézve. Persze gyakoribb az, amikor a főhős fél kézzel gyalulja le az ellenséget egy géppuskával, lazán pörgeti a magnumot, hogy aztán a hétköznapi ember megpróbálja leutánozni. Amikor valaki azt hiszi, hogy Piszkos Harry módjára, felkészületlenül lőhet egyet a 44-sel, annak mindig törött kéz, orr, akár halláskárosodás is lehet a vége. Jobb nem is rágondolni, mi történik azzal, aki a világ 7 legdurvább pisztolyát próbálja kézbe venni.

Nyári Dia terhes, ennek örömére megmutatjuk fejedelmi hátsóját

Másfél éve ismerkedtek meg, majd 2017 októberében eljegyezték egymást. Nyári Dia azt mondta a Best magazinnak, hogy már nyár elején eldöntötték, hogy babát akarnak. Igazából a Színművészeti Egyetemtől tették függővé, ha a Barátok közt színésznőjét felvették volna, akkor vártak volna a család alapítással, de Nyári Dia csak a második körig jutott, így nem volt akadály a gyerek előtt.yári dia

 

Kim Kardashian orosz kiadása mellesleg sokkal jobban el van eresztve az eredetinél

Lyudmila Kokoscheviy nem kevés követőt harácsolt össze instán, aminek okát azonnal leszűri mindenki, ha megnézi a hölgyemény képeit. Testi adottságait a vakok és gyengén látók is kiszúrják, teljes mellszélességgel áll a rajongói mellett, hiszen akkora lökhárítókkal áldotta meg a sors, hogyha futóversenyen indulna, másfél méterrel érne be a célba hamarabb. Az orosz lány egyébként amellett, hogy Kim Kardashianra hajaz, igazán szemrevaló (Igaz, Sam?) teremtés, és ráadásul azzal a 175 centijével még csak nem is alacsony.

Szomorú oka van annak, amiért ez a nő zsúfolt állomásokon emeli fel a szoknyáját

Azok akik nem ismerik az “upskirting”-et (szoknyavadászat), azoknak most eláruljuk, hogy vannak akik jogosulatlan fényképeket, vagy videókat készítenek úgy, hogy a kamerát titokban egy női szoknya alá helyezik. Általában ez akkor történik meg a lányokkal, amikor buszon ülnek, vagy felfelé mennek a lépcsőn. Ez egyfajta zaklatás, amit az okostelefonoknak köszönhetően egyre többen elkövetnek. Sok olyan ország van, ahol ez nem számít bűncselekménynek, de a nők ott is tisztába vannak azzal, hogy ez mennyire frusztráló. Anna Dovgalyuk valójában egy orosz aktivista, aki szociális kísérletet folytatott egy szentpétervári metróban, amivel szeretné felhívni az emberek figyelmét a jelenségre.