Mit lehet csinálni ha egy ilyen csaj nyit ajtót?

Mindenki került már olyan helyzetbe amikor ment valahova, akár ügyet intézni, akár bármilyen más célból, hogy bekopogott egy ismeretlen helyre, és amikor kinyílt az ajtó akkor az állunk ott koppant a padlón. Mert e legnagyobb meglepetésünkre egy igen szemrevaló lány nyitott ajtót, és persze köpni nyelni nem tudtunk. Persze ha szerencsénk van akkor meginvitál minket egy kávéra is, aztán mindent megpróbálunk elkövetni, hogy a kedvességét valahogy viszonozni tudjuk. Szerintünk menne.

Most mindenki Kim Kardashian és Donald Trump fotóján röhög

Kardashian már korábban is felszólalt a büntetésvégrehajtást megújító reform mellett, azonban most egy konkrét kéréssel érkezett az elnökhöz. Egy elítéltet, Alice Marie Johnson-t tényleges életfogytiglani börtönre ítéltek. A nő először követett el droggal kapcsolatos, de nem erőszakos bűncselekményt. Két évtizede van börtönben, közben már dédnagymama lett. Kim Kardashian most kegyelemért fordult az elnökhöz a nő ügyében. A tárgyaláson jelent volt a Trump főtancsadója is, aki korábban azt tűzte ki célul, hogy elérje, hogy javuljanak a börtönkörülmények, és hogy egyre több rehabilitációs program segítse az elítélteket. A közös képet elnézve Trump nagyon élvezte Kim társaságát. Hogy került ez az ember a fehér házba??? 

Zimány Linda élete sok lemondással jár

Zimány Linda mindent megtesz, hogy a lehető legjobb formáját mutassa. Ezzel kapcsolatban így nyilatkozott:

“A látszat ellenére nekem sem a legtökéletesebb a genetikám, viszont mindent megteszek annak érdekében, hogy a legjobban érezzem magam a bőrömben. Ez rengeteg lemondással és iszonyat önfegyelemmel jár még nyáron is, hiszen mindig figyelek az étkezésemre és a sportra. De mindezek ellenére a bőrfeszesítésre nekem is oda kell figyelnem, főleg, hogy egyre jobban nő vagyok”.

Sport ide, egészséges táplálkozás oda, azért Lindán erősen látszik, hogy előszeretettel vesz rész szépészeti beavatkozásokon.

Tóth Vera elfelejtett melltartót felvenni, de nincs ezzel gond

Fehér felsője elég lenge anyagból készült, és vagy nagyon hideg volt a lakásban vagy a fotó előtt picit rádurrantott a bimbókara.

Vannak online portálok, akik ezt as fotót felháborítónak tartották, szerintünk az égvilágon semmi gond nincs vele. Csak így tovább Vera!

Lola picit túltolta az ivást, két évére alig emlékszik

Lola a Micsoda Nők! című műsorban árulta el, hogy talán picit többet bulizott a kelleténél.

“Nem foglalkoztam semmi mással, csak koncertezni jártam, meg a Romkertbe. A kettő között nekem semmi nem volt, az a két év olyan, mint egy sötét folt az életemben. Nem mentem haza a családomhoz sem, és ezt nagyon bánom.” – mondta az énekesnő.

Azt is elárulta, hogy rengeteget ivott, a barátai csak “kis szivacsnak” hívták.Az énekesnő akkor jött rá, hogy le kell állnia, amikor a kiadója szólt neki.

Így edzi kerek hátsóját a világ legszemrevalóbb időjósa

Argentínában minden férfi kihegyezett figyelemmel és cerkával várja az időjárás jelentést, ugyanis olyan szemrevaló időjós mondja meg a másnapi tutit, hogy a pár perces blokk végén konkrétan még azt sem fogod tudni, hogy merre vagy arccal. Maximum olyan szavak ragadnak meg az ember elméjében, mint a “nedvesség várható” vaktérkép helyett pedig minden szem a csinos bemondónő domborulataira összpontosul. Lássuk mi a titka:

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát

Ha egy hatvan éves milfről azt hiszed, hogy a csajod testvére, jobb, ha elveszed a lányt feleségül, mert ha jó géneket örökölt, akkor nem fog negyven évesen bányarémként kinézni, és még az anyjával is elmehet bármikor bulizni, fel sem fog tűnni.Elképesztő képeket gyűjtöttünk most össze, mert első ránézésre tényleg nehéz megmondani, hogy valójában ki az anya. Minden elismerésünk ezeknek a középkorú hölgyeknek, hogy így fel tudják venni a versenyt csinos lányaikkal.

Kustánczi Lia rendesen kitolta kerek hátsóját

Kustánczi Lia épp Dubajban van 🙂 🙂 🙂 Hol máshol, na nem azért, amire elsőre gondolnátok. A jelenleg DJ-ként tevékenykedő ismert celeb, biztos a kemény munkát piheni ki éppen. A képe mellé csak ennyit írt: Perfect Ramadan ami annyit tesz, hogy tökéletes ramadán. A ramadán az iszlám holdnaptár kilencedik hónapja, amikor a muszlimok napkeltétől-napnyugtáig böjtölnek. Ilyenkor arra emlékeznek, hogy Allah kinyilatkoztatta Mohamed prófétának az akaratát. Lia bikiniben emlékezett meg róla.