Ettől a tánctól egy pillanatra megállt a szívünk

Teyana Taylor táncosként keresi meg a kenyérre valót,  akkor lett igazán ismert, amikor táncolt egy nagyot Kanye West Fade című dalához készült klipben. Aztán több márka is felkérte, hogy legyen a reklámarca, ezúttal egy fehérnemű cég reklámjában szerepel és meg kell hagyni elég izgalmasra sikerült.

Úgy küldte 400km/h-val a Bugatti-t az autópályán, mint ha nem lenne holnap

Radim Passer gondolta egy nagyot és félretéve a hagyományokat az autópályán akarta kitaposni a Bugatti Veyronból a 400-as tempót. A pikantériáját az adja a rekordkísérletnek, hogy nem zárták le a kedvéért a német autópályát. Látszik, hogy akad még néhány autós rajta kívül a szakaszon. Ennek ellenére 402,5 km/órás sebességig tolta az 1001 lovas szupersportkocsinak. Az első kísérletet egyébként még 2011 májusában ejtette meg, de a hideg időjárás miatt akkor meghiúsult.  Később váltóproblémák miatt kellett halasztani a közúti rekordot.

Jennifer Lopez kiugrott a strandra, és a látványtól leizzadtunk

Jennifer Lopez a Bahamákon nyaral a családjával. Legutóbb egy olyan képet töltött fel az Instagram-oldalára, amelyen a parton élvezi a nap jótékony hatásait. Fiatal lányok irigyelhetnék meg a lassan ötödik ikszbe érő Lopez kisasszonyt, akinek mindig is olyan fara volt, hogy körzővel sem rajzolnánk szebbet.

Videóra vették a tahó BMW-st

Nem bírt magával a lengyel BMW-s, végül az előzni tilos táblára fittyet hányva, a záróvonalt átlépve kezdte meg az előzést. Az idióta próbálta menteni a menthetőt és ráhúzta a kormányt a mellette haladó autósra.  Valószínűleg összeért a két autó, a BMW sofőrje persze elegánsan lelépett. Szerencsére a bizonyítékkal nem lesz probléma.

Lady Gaga totál átlátszó ruhában játszott vizes-pólót a tengerparton

Lady Gaga Malibu tengerpartján serénykedik, ahol valamiféle fotósorozat keretében mutogatja a hátsóját. Nem mintha mi elzárkóznánk ettől, sőt, testközelből is szívesen kapnák el az énekest, amikor egy szúnyogháló vastagságú szövetben úgy ugrik bele a vízbe, mintha nem lenne holnap. Csöppet sem foglalkozva a paparazzikkal, a kíváncsiskodókkal, pucsít és már-már bokafogásos mozdulatsorral szó szerint felhívja magára a figyelmet. Mi csak azon töprengünk, hogy bugyi nélkül, vagy egy falatnyi alsóneműben mártózott, vagy anélkül. Egy biztos, az idei vizes-pólót, vagyis vizes-popót ő nyerte, toronymagasan.