A 20 éves modell szemöldöke alaposan felkavarta az állóvizet

A divat trendek mindig változnak. Volt idő amikor a hajszálvékonyra szedett szemöldökök számítottak divatosnak, volt amikor az elképesztően rosszul sikerült szemöldök tetoválások hódítottak, amin vagy percekig röhögtünk és nem győztünk rajtuk szörnyülködni. A régi időkben pedig a dús fazon volt a nyerő, ami a homloküreg közepétől indult, és szinte a halántékunkig ért. Ezt a nem túl előnyös trendet követi a 20 éves Sophia Hadjipanteli, akinek a homloka gyakorlatilag ki sem látszik a szőrtől. Ráadásul olyan sötét mint az éjszaka , miközben az eredeti hajszíne szőke.

Már a világsajtó is a dúsgazdag magyar fiatalok instagram képeivel foglalkozik

Képzeljétek el, van egy hazai instagram oldal a richkidbudapest, ami kimondottan a magyar milliomos kölykök életével foglalkozik. Ezek a hánytatott, nehéz sorsú fiatalok, ugyanolyan sivár körülmények között élik mindennapjaikat mint külföldi társaik. Luxus autók, márkás ruhák, milliós ékszerek, órák, vagonnyi pénz, luxusutak és természetesen haza se egy 1,5 szobás panelba mennek. Nem egyszerű az életük, de ezúttal mi átlagemberek is betekintést nyerhetünk ebbe a világba.

Pár napja a Daily Mail is elővette ugyanezt a témát, itt láthatod a cikket, amiben a legnagyobb brit bulvárlap Magyarország leggazdagabb instagramozóinak fotóit mutatja be.

Kelemen Anna ezúttal sem vett fel semmit, de így sem vagyunk elégedettek

Anna tipikusan az a személyiség, akit vagy nagyon lehet utálni, vagy nagyon lehet szeretni, de az biztos, hogy hétről hétre megörvendeztet minket valami finomsággal. Tudja mi kell a férfiaknak. Ezúttal sem egy visszafogott képet posztolt magáról, sőt. A rajongók azonban nem lehetnek boldogok ugyanis a lényeget kitakarta. Hát szabad ilyet csinálni? Jó tudjuk, hogy az instagram szabályai nem teszik ezt lehetővé de akkor is csalódottak vagyunk.

Totál letarolta a vonat a tanulóautót, az oktató kiszállt, a tanuló már nem

A szemtanúk elmondása és a videóban látottak alapján csak az derül ki, hogy az autó valamiért megállt a síneken, az oktató pedig kipattant és ott hagyta a tanítványát. A következő pillanatban pedig már jött a vonat, ami elsodorta az autót. A jelenlévők szerint a 62 éves oktató csak nézett, és amikor többen igyekeztek a lányt menteni, akkor se csinált semmit. A lány még élt, de olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy a kórházban már nem tudták megmenteni.

A sorozatgyilkos bohóc dermesztő történetétől még a vér is megfagyott bennünk

Amióta a mozikban újra bemutatták a Stephen King regénye alapján leforgatott Az című sikermozit egyre gyakoribb jelenség lett Amerikában, hogy bohócjelmezbe bújt idióták ijesztgetik a járókelőket. Pennywise persze csak egy kitalált karakter, de egykor létezett egy férfi aki borzalmas dolgokat művelt bohócként.

John Wayne Gacy 1972 és 1978 között 33 fiút tett el lábalól miután szexuális bántalmazta őket. A szexuális zaklatási ügyei már 1967-ben megkezdőtek, amikor tinédzserfiúkat invitált a házába, aholpornót nézetett velük, és trükkökkel, valamint alkohollal rávette őket, hogy próbálják is ki a látottakat. Először akkor tartóztatták le, amikor egy 15 éves fiú, Donald Vorhees színt vallott az apjának, aki azonnal kihívta a rendőrséget. Ekkor 10 év börtönbüntetést kapott, azonban mindössze 18 hónap (!) után kiszabadult. És ekkor szabadult el a pokol.