Jennifer Lopeznek alaposan bevág a tanga bikini, de imádjuk

Imádjuk ezt a nőt. Gének, táplálkozás, edzés, szerencse vagy tud valami varázsszert? Ki tudja mi a titka, de az biztos, hogy Lopez kisasszony megunhatatlan a számunkra. 49 éves, de amikor meglátjuk rögtön elő kell vennünk egy csomag zsebkendőt. Legújabb fotóját nem csoda, hogy több mint kétmillióan kedvelték. Nézzétek csak:

Egyenruha??? Felejtsd el, ideje levenni őket

Vannak olyan munkák, amikhez kötelező az egyenruha viselete. Ezt a csajok nem szokták szeretni, mert ők mind tudjuk, hogy reggelente mennyi időt képesek eltölteni a tükör előtt. Fontos a kényelem és a praktikum, bár az alkotók néha nagyon csúnyán mellélőnek és olyan darabokat készítenek el és adnak rá a tehetetlen áldozatokra, amiket akkor sem vennénk fel, ha fizetnének érte. Hiszen ki szeretne agyig húzott búvárruha szerű anyagban parádézni akkora tevepatával, ami már az állatvédők szemét is szúrja. Ezért, hogy most ebből ne legyen gond, megmutatjuk a csajokat egyenruha nélkül is.

Ilyen forgalomlassító módszert is csak kis hazánkban látni

Ha forgalomlassító eszközöket kellene felsorolnunk, akkor hirtelen három dolog jut eszünkbe: fekvőrendőr, traffipax, véda kapu. Jó persze ki lehet rakni a klasszikus 30-as táblákat is de az sose elég hatásos. Azonban Kőröstetétlen egy igazán kreatív módját találták meg a forgalomlassításnak. A kisebb településeken az áthaladó forgalommal mindig gond van. Ez egy állandó probléma amit sokféle képen próbáltak már megoldani. Azonban, tudjuk jól, hogy a magyarokat nem kell félteni.

A forradalmi megoldáshoz mindösszesen két bábu kellett a hozzá megfelelő öltözékkel, valamint egy fényképezőgép-állvány és egy eszkábált traffipax és készen is van a tökéletes autós-riogató. Ezt meglátva minden férfi a fékbe tapos. Állítólag korábban csak egy bábu volt kint, de biztosra akartak menni.

Ez a tomb raider jelmez igencsak 10/10-re sikerült

A puccos “jelmez bálon” egyébként csak egy említésre méltó dolog volt, az pedig egy Tomb Raider ruha ami igencsak jól sikerül. Angelina Jolie-n már láthattunk ilyet, de most még jobb kezekbe került. Rendben van ez mindenhonnan, csak egy szépséghibája van a dolognak, hogy pisztolya van a menyasszonynak. 🙂 🙂 Ugyanis Gigi Gorgeous a jelmez viselője egy transznemű modell. Milyen világban élünk, elképesztő 🙂

Lehet, hogy már nyugdíjas, de még mindig fizetnek neki a férfiak, hogy szobalánynak öltözve kitakarítsanak nála

A mostani sztorin tényleg kikerekedett a szemünk. Azt tudjuk, hogy a magyarországi nyugdíjas réteg nem lehet biztonságban, mert tudjuk jól, hogy nagy részüknek nagyon kevés jövedelemből kell fenntartaniuk magukat. Azt hittük legalább külföldön jobb a helyzet.

A 67 éves Sherry Lever séfből lett “úrnő”. Az egész úgy kezdődött, hogy amikor nyugdíjba vonult valójában még egy szakmát elkezdett. Ami talán nem tűnik annyira professzionálisnak, mégis kevesen tudják olyan profin űzni, mint ő. Az otthonát átalakította játszószobáva, Sherry (vagy Sophia Úrnő, ahogy a kliensei ismerik) 120 fontot kér egy óráért, amikor is a rabszolgái lehetnek a férfiak. Sőt, kitakaríttatja velük a lakását szobalány ruhába öltöztetve őket. “A legtöbb hölgy az én koromban már nyugdíjba vonult, de én úgy érzem, hogy az életem csak most kezdődött el!” – mondta.  “19 és 84 éves kor között már elég sok fajta ember fordult meg nálam. Mentőstől kezdve a baristán át, mindenféle. Azért látogatnak meg, mert szeretnék levezetni a feszültséget, szeretnének kicsit irányítva lenni…..

Közúton versenyeztek a gazdag fiatalok, egy apuka életébe került a farokméregetés

A szlovák rendőrség Facebook-oldalán tette közé azt a videót, amely vasárnap délben készült az alsókubini járásban egy halálos közlekedési balesetről.

Ferrari, Porche és Mercedes márkájú luxusautókkal versenyeztek a lengyel sofőrök a közúton, záróvonalon előzve, amikor egy apró hiba miatt a Porsche SUV frontálisan ütközött a szemből érkező autóval.