Sajnos Margot nem mi kaptunk meg karácsonyra, de azért kicsomagoljuk nektek

A karácsonynak már vége, de maradt pár kicsomagolatlan ajándék az évkezdésre is. Ma egy huncut mosoly és egy csodaszép szöszit rejtett a csomagolás. Nincs is jobb egy harmatos és zsenge szőkétől, akin levezethetjük a nap fáradalmait. Higgyétek el, hogy ettől nincs jobb stresszoldó! Szóval ahelyett, hogy bosszankodnátok szagoljatok bele Margot Haievska szelencéjébe!

Nata Lee két méretes kannában hozta el nekünk a mai tejadagot

Egy fáradt, munkával teli nap végén semmi másra nem vágyunk mint arra hogy végre egyenesbe helyezzük fáradt testünket. Beesünk az ágyba és a kedvenc műsorunkra kapcsolunk, próbáljuk teljesen kiszellőztetni az agyunkat. Ahhoz, hogy ez még jobban menjen ha nem bánjátok segítségül hívtunk egy bájos szőke lányt is aki huncut mosolyával és hamvas testével könnyen válhat az este fénypontjává. Nata Lee nem árul zsákbamacskát, megmutatja amit az élettől kapott.

Nadia az USA-ban már a top 5-ben van, de nálunk is dobogós

A 23 éves Nadia Grace tavaly a Miss USA top 5-jébe is könnyedén bekerült, és csak a szerencsén múlott, hogy nem őt választották a legszebbnek. Érdekesség, hogy az apja ismert ecuadori zenész, anyukája pedig a Miss West Virginia USA-t nyerte meg 1989-ben, vagyis ezért van az, hogy Nadia egzotikus szépség is, és abszolút vérében van a ritmus:

Ash a tipikus megtestesítője a homokóra típusú nőnek

A nők csaknem egynegyedének homokóra alkata van. A férfiak fejében a nőies alkat ideálja ez a típus. A vállak és a csípő azonos szélességűek, ehhez társul egy keskeny derékvonal és természetesen a gömbölyded formák. Ebbe a kategóriába tartozik Ash, aki az instagramon Heaven Sent néven található meg. Lehet, hogy van rajta mit fogni, mert egyáltalán nem a törékeny lányok közé tartozik, de úgy látszik a 330 ezer követőjét ez egyáltalán nem érdekli.

Chloe példával szemlélteti, hogy milyen is az amikor valami igazán kerek

Rossz hírünk van azoknak, akik már unják a húsos falatokat. Diétának ma sincs helye, és a sovány csirkemell helyett most kiadós sonkát fogunk felszolgálni. Chloe Warm nem az a hajszálvékony törékeny teremtés. Ennek ellenére büszkén vállalja kiadós idomait. Lenne rajta mit gyúrni, lehet még egy hivatásos pék is kifáradna a végére. Vajon a közel 1,5 millió követő, aki instán szemléli a lány mindennapjait. Egyszerű dolguk van, hisz a lánynak egy nagy erőssége van, ha végignézed a képeit rájössz, hogy mi az.

Brintey Spears úgy tekeri egy leheletnyi

Britney Spears nagyon nehéz időszakon ment keresztül és emiatt teljesen kikészült. Édesapja súlyos betegségének a tényét csak segítséggel tudta feldolgozni. Még a turnéját is le kellett állítania. Természetesen nem szeretné, hogy a rajongók teljesen megfeledkezzenek róla ezért mindig előrukkol valamivel közösségi oldalán. Ezúttal jóga közben csinált magáról egy képet. A szettjére nem lehet panasz és a hajlékonyságára sem.

Ahogy a képeken is látszik, bizony a csajoknak van mit a tejbe aprítaniuk

Mi lenne velünk nők nélkül, sokkal szürkébb és unalmasabb lenne a világ, azt már most leszögezhetjük. Nem vagyunk egyformák, mindannyian más nő típust szeretünk, vannak akik a sportos, izmos formákat preferálják még mások a húsosabb falatok mellett rakják le a voksukat. Mi most igyekeztünk megtalálni a középutat, hogy a végére érve mindannyian elégedetten dőljetek majd hátra.

Van nekünk szívünk, ebbe a nagy hidegbe nem árt egy jó meleg zokni

Az ünnepek alatt megérkezett a tél is hazánkba. El voltunk már szokva a mínuszoktól, ezért ha csak pár fokkal is megy alá a hőmérséklet a nulla foknak már kivagyunk. Kellemetlen a kocsiról kaparni a jeget és fizikai fájdalmunk van kimenni a házból. Azonban kénytelenek vagyunk kimozdulni, de hogy alaposan felmelegedjünk hoztunk nektek egy kis finomságot. Van szívünk, ezért a nagy hidegre tekintettel a zokni ezúttal maradhatott.

Ma este egy ínycsiklandozó finomságról rántjuk le a törölközőt

Öröm nézni ahogy egy nő zuhanyzik. Ahogy a vízsugár végigfolyik a testén, bejárva annaj minden apró szegletét. Ettől már csak egy jobb dolog van ha minket ér a megtiszteltetés, hogy a habosító szerepét megkapjuk. Nem szabad elsietni, fontos, hogy minden apró felület legyen alaposan bekenve.

Most bebizonyítják, hogy nem kell drága ruha ahhoz, hogy valaki ínycsiklandozó legyen, elég egy törölköző.

Tücsi püspökfalatjánál ma már nem látsz kerekebbet

Tücsi flitteres testhezálló ruhája ugyanis, döbbenetes módon kiemeli azt, amire igazán büszke lehet az egygyermekes anyuka. Ami szimpatikus, hogy ő maga nem erre helyezte a fókuszt, már ami a „BÚÉK-üzenetét” illeti:

“BÚÉK! Az első szilveszter, amikor percenként a monitort nézzük, hogy alszik-e az emeleten a KisManó. Legszebb Szilveszter… Még akkor is, ha 20 percig szereltük ismét az utazóágyat… Ezt még gyakorolnunk kell 2020-ban…”