Az idő elég ramaty, de itt van Ally, aki majd segít felmelegedni

Az időjárás nem éppen olyan most mint ahogy elképzeltük korábban. Sebaj ha hinni lehet az előrejelzéseknek, akkor hamarosan jön a jó idő, de addig is itt van nekünk Ally Rossel, aki mosolyával és kisugárzásával garantáltan fel fog melegíteni minket.  Ally még csak 21 éves és jelenleg Los Angelesben bontogatja a szárnyait. Ugyan még a pályája és karrierje elején tart de máris 33 ezer követőt bolondított már össze magának. A képeket elnézve mi leszünk a következők.

Imádja az internet a nőt , aki a ruháit hátrahagyva járja be a világot

Kirándulni jó. Szeretjük a természetet főleg, ha az idő megengedi és nincs se túl meleg, se túl hideg. Talán ez az egyik legjobb kikapcsolódási forma, amikor hátrahagyva a nagyvárosok zaját, ki tudjuk kapcsolni az agyunkat és átadhatjuk magunkat az önfeledt pihenésnek. A 33 éves Sarah Jane is így gondolja és ideje nagy részében a világot járja és szebbnél szebb tájakon túrázik. Szerencsére számára nem jelent gondot a bőröndbe bepakolni utazás előtt, ő ugyanis ruha nélkül teszi mindezt. Útjairól a közösségi oldalára is szívesen posztol, rajongói pedig imádják nézegetni a képeit, amelyeken Ő pózol a természet lágy ölén. Instagram-oldalát immár közel 50 ezren követik.

Köllő Babett combjain felszaladt a szemünk

Ha Ania lett volna a tanárnőnk még mindig az iskolapadban ülnénk

Ha egy kicsit visszaugrunk az időben és képzeletben újra beülünk az iskolapadba akkor gyakorlatilag a férfiak 90% biztos meg tud nevezni egy olyan tanárnőt a múltból, aki nagy hatással volt serdülő korára. Persze akkor még nem hallottunk olyan sztorikat mint manapság, hogy a tanárnők miket csinálnak a diákokkal a szertárban. Pedig mi képzeletben minden helyiségben megszeretgettük Őt és jó pár álmatlan éjszakánk volt miatta.

Most bemutatjuk nektek Ania Moreza-t, aki szerez túrázni és sportolni, rajong a természetért és az állatokért. Pedagógiát tanul az egyetemen, és a tanárképzésben is részt vesz. És nagyon de nagyon jó nő.

Kourtney Kardashian a konyhában lakatta jól a szemünket (is)

Kourtney Kardashian nem rég indította el életmód weboldalát, a Poosh-t, ahol megfizethető és valóban praktikus tippeket és trükköket oszt meg a konyhai munkák szervezésével kapcsolatban.

Ahhoz, hogy maximalizálja a helyet és esztétikussá tegye a kamráját, a 39 éves, három gyermekes celeb minden gabonát, rizst, lisztet és száraztésztát üvegedényekben és elegáns fém dobozokban tart és a csomagoláson található szavatossági dátumot mindig rámásolja az új tartókra, így tudni fogja, hogy azokat meddig használhatja fel biztonságosan. Elképesztő

A román survivor női szereplője úgy lestukkolta riválisát, hogy mentőt kellet hívni hozzá

A Survivor nevű kultikus reality vetélkedő román kiadásában történt egy eléggé szürreális esemény. Egy férfi és egy női versenyző szólalkozott össze, aminek a vége az lett, hogy az egyik lefejelte a másikat.Amellett, hogy ez az eset mennyire maga a Balkán tíz másodpercben, nehéz nem arra gondolnunk, hogy ha ez fordítva történik, a férfi versenyző egy óra elteltével bilincsben van, nekimegy az internet, és csípőből kirúgják a munkahelyéről is. Azt nem tudjuk, hogy az Ana Maria Pal nevű hölgyre vár-e egy bírósági eljárás, de nagyon megérdemelné. A műsorból kizárták,de talán ez a legkevesebb…

Irina pompás farával képtelenség betelni

Tél van, de Irina Dreyt ilyenkor sem fázik. A 22 éves orosz lány úgy pózol a hóban mintha kötelező lenne. Bár azt mindig tudtuk, hogy az oroszok nem fáznak és a legnagyobb mínuszban is elvannak egy szál pólóban, de ez még a fiatal lánytól is hihetetlen. Olytan forró, hogy kész csoda, hogy a körülötte elolvadó hótól nem volt lavina.

Tél ide vagy oda, azért inkább nyári képeket gyűjtöttünk össze nektek. Szerintünk ez az évszak áll neki a legjobban és nagy mázlista mert felesleges ruhára költenie, az ő szépségéhet semmit nem ad hozzá. Anélkül a legszebb.

Azt ajánlja egy iskolai szórólap az diákoknak, hogy szopogassák egymás lábujjait

A 101 módja, hogy kimutasd a szereteted anélkül, hogy lefeküdnél vele című füzetecskében olyan tanácsokkal látják el a gyerekeket, mint hogy vegyél csokit neki, vegyél virágot neki, mond neki hogy szereted. Ezek teljesen jó tanácsok, de volt itt valami egészen meglepő, amin a biztonsági őrként dolgozó Carl Lawrence szeme is megakadt. A 14 éves lánya a szórólappal a kezében tért haza egy nap, mert az iskolában azt mondták nekik, hogy beszéljék át a szüleikkel a tartalmát.

“Megértem, hogy a gyerekeket fel kell készíteni a világra, de biztos, hogy a fétisekre kell őket buzdítani a kilencedik osztályban? Nem hiszem” -mondta a felháborodott apa, aki azt tanácsolta a lányának, hogy ha megkedvel egy fiút, akkor inkább menjen el vele sétálni a parkba vagy üljenek be kajálni valahova.

Jess bár nem tehet róla, de annyira édes, hogy meg kell zabálnunk

A mai nap egy olyan édességet hoztunk nektek, amit még a cukorbetegek is vígan fogyaszthatnak, és ebbe tényleg egyetlen dietetikus sem tud majd belekötni. Ő nem más mint Jess Hopson. Az ausztrál lány még csak most bontogatja szárnyait influencerként de máris 24 ezer követőt toborzott magának. Ennek az oka, hogy nagyon csinos, másrészt nagyon cuki. Tényleg egy kis tünemény, szóval fogyasszátok egészséggel.

Felhúzta a felsőt és az arcunkba tolta kerek hátsóját Vasvári Vivien

Továbbra is elképesztő formában van Vasvári Vivien, aki ezt időről-időre meg is mutatja követőinek. Most is így tett. Jelenleg Malajziában pihen a luxusfeleség, aki nagyon úgy néz ki már túl van a váláson és már új párja is van, akiről egyenlőre még nem sok mindent árult el. Nagyon szívesen lennénk  a helyében, de a legjobb ha mi kísértük volna el erre az álomutazásra. Szívesen belecsöppennék most mi is egy kis időre a télből a nyárba. Vivien ezúttal is hozta a formáját és jó látni, hogy a téli kabátot Ő is Magyarországon hagyta.