Baukó Éva „ikreivel” dobta fel a napunkat

hogy lassan beköszönt a napos időjárás, Éva is elmerengett a kérdésen, amin mostanában oly sokan. Mit tehet az ember lánya, ha a karantén ideje alatt rátör a nosztalgia? Nos, pont azt, amit Baukó Éva is tett. Kotorászni kezd a régi fényképei között és elmélázik, vajon mikor utazhat újra. Évának nem is kellett olyan messzire mennie az időben, hogy ráakadjon egy napsütötte emlékre, hiszen tavaly járt Californiában, ahol ezt a beszédes szelfit is lőtte. Reméljük hamarosan vissza tér az élet a normális kerékvágásba és idén nyáron is megörvendeztet minket hasonló kincsekkel.

Annácska videón mutatta meg, hogy mennyire hajlékony

A jógát korra, nemre és alkatra való tekintet nélkül bárki űzheti, aki szeretné elérni a tökéletes külső-belső harmóniát. A mai nap Kelemen Anna fogja betölteni a jógatanár szerepét. Valljuk be most, hogy nagyon nem mehetünk sehova, egy kicsit hiányzik a mozgás. Nem fogunk a tv előtt tornázni, de Annácska tarthatna nekünk pár edzést. Vele szívesen megizzadnánk, bár nem vagyunk annyira hajlékonyak mint Ő.

“Kis nyújtás, kitartás most már kézen állva is kibírjuk” – írta mutatványához Annácska.

Maddie és barátnője fürdőruci nélkül sétálgatott a tengerparton

Nyáron sokan választják pihenés képen valamelyik tengerpartot. Nincs is attól pihentetőbb mint feküdni a homokban és a hullámok morajára elaludni miközben a nap melege átjárja testünk minden szegletét. Ezt az idillt csak egy csaj látványáért vagyunk hajlandóak megszakítani. Azonban most kettőt is hoztunk nektek. Öröm nézni Maddie és Chelse sétál a tengerparton, testük szinte eggyé válik a homokkal, és ahogy a tökéletes püspökfalaton megcsillan a nap sugara. Ahhh végünk, csomagoljunk és indulás!

Maját szívesen elvinnénk bulizni, de tuti lecsapnák a kezünkről

A most kialakult helyzetben szerencsére sokan szeretnének segíteni. A legtöbben azonban azzal tudnak, ha otthon maradnak. Mi pedig nekik szeretnénk kedveskedni, és ha még csak pár percre is, de szeretnénk elfeledtetni velük ezt a rossz álmot, ami most történik. Túl leszünk rajta.

Nem tudjuk Ti hogy vagytok vele, de mi már úgy elmennénk szórakozni, és egy kicsit kifújnánk a gőzt. Kiváló partner lenne ebben Maja, aki természetesen betartja a szabályokat és vállalta az otthoni önkéntes karantént. A képeket elnézve vele szívesen átvészelnénk mi is akár hónapokat is. Nem unatkoznánk egy percre se. Lenne ötletünk, hogy töltsük el a sok szabadidőt.

A világhírű énekesnő olyat villantott, hogy majdnem le kellett állítani az élő adást

A 49 énekesnő a One Day In Your Life című slágerével alkotott maradandót a világ pop piacán. Sokáig háttérbe szorult betegsége miatt, de még így az örödik x-hez közel is tökéletes formában van.

Anastacia a hétvégén a  Tánc a csillagokkal című, népszerű műsorban lépett fel, amikor a hatalmasat villantott a kamerák előtt. Táncpartnere Maykel Fonts, úgy pörgette az énekesnőt, mint Ica néni a lángost a balatoni kifőzdében. Egy biztos mind a kettő esetben elindul a nyálelválasztásunk. Ha a lángos ezúttal el is marad, a képek magukért beszélnek.

Ettől az ikerpártól mind a tíz ujjadat megnyalod

Ezt az „egyet fizet, kettőt kap!” akciót szeretjük a legjobban, hiszen a duplikált gyönyörnél nincs is jobb. Mindenki ki szeretné próbálni, hogy milyen lehet egy ikerpárral eltöltött este, vagy ha az egyiküket sikerül megcsípnünk nem kell rosszul éreznünk magunkat, ha a családi vacsorán véletlenül a rossz hátsóba markolunk bele. Bemutatjuk nektek Mathilde Tantot és ikertestvérét, Pauline Tantot. A lányokért  már majd 6 millióan rajonganak, ugyanis ennyien követik őket instagramon. Ezek a lányok külön-külön is megdobogtatják a szívünket, nem csoda, hogy kettőjük látványa után a vér is kiszalad a fejünkből.

Ez a pár félreértelmezte a szabadtéri testmozgás szabályát

Érdekesen értelmezték a kijárási korlátozás egyik rendelkezését. Nem hitt a szemének a brightoni Craig Buckland, amikor április 23-án reggel 7:50-kor a tengerparton sétálva észrevett valamit. A 39 éves férfi és 37 éves barátnője szeme elé a következő látvány tárult:

A színésznő lekapta a felsőt a strandon, és a látottaktól nekünk is melegünk lett

Kelly Rohrbach ezúttal Honolulun pihent és ha már ott volt, akkor természetesen kiugrott a strandra is a férfiak legnagyobb örömére. Kelly neve akkor vált ismertté amikor 2015-ben Leonardo DiCaprio barátnője lett. A fiatal amerikai modell fantasztikus külső adottságokkal van megáldva, nem véletlenül Ő kapta az egyik főszerepet a tavalyi Baywatch filmben.

A 27 éves topmodellt ezúttal Honolulu egyik partján kapták lencsevégre a fotósok. Előbb bikiniben meditált és jógázott, majd lekapta a felsőt, hogy mindenhol szépen lebarnuljon a felsőteste. Most ezt fogjuk leellenőrizni.

Jennifer Lopez texasi hasonmásától még mi is csak pislogunk

Időnként mindig előkerül egy-egy sztárhasonmás a világból, ezúttal Jennifer Lopez “eltitkolt ikertestvére” kapott egy kis figyelmet. A Texasban élő testépítő, Jay ugyan kicsit izmosabb, mint az énekesnő, de az arcvonásai és a stílusa nagyon hasonlítanak. Első ránézésre is megmondjuk, hogy Jay nem az a csaj akit elviszel lángosozni, vagy fagyizni de abban biztos lehetsz, hogy esténként levezetésnek veled nyomna fekve. Nekünk már nagyon izmos, de azt meg kell hagyni, hogy ha elmenne mellettünk az utcán egyből azt gondolnánk, hogy Lopez kisasszony az.

Ha a magyar konyhát szereted, Viktória téged is jól lakat ma

Nagy divat lett mostanában az influencer-kedés. Mit is jelent ez? Ki nevezi magát annak? Elsősorban azok az emberek, aki melózni nem igazán akarnak, de valahogy mégis sok pénzt szeretnének maguknak. Tisztelet a kivételnek. Ők gyűjtenek maguknak egy jó nagy követőtábort, majd reklámbevételekből próbálják meg fenntartani magukat.  Sajnos a mostani 16-25 éves korosztály nagy része ebből élne, ha tehetné. Itt van mindjárt Varga Viktória, aki Graziano Pelle olasz focistával van már hét éve. Távkapcsolatban élnek, ugyanis kedvese most jelenleg Kínában focizik. Viki pedig Milánóban influencerkedik. Insta oldalát már több mint fél millióan követik, de lássuk mi kell ahhoz, hogy valaki ekkora követőtáborra tegyen szert. Az első és legfontosabb (ehhez kell az igazi tudás és megfeszített kemény munka) hogy kevés legyen a ruha, vagy még annál is kevesebb, de inkább még annyi sem. A győri lánynak ez nagyon megy, össze is szedtünk róla egy jó kis galériát.