Havi 2 millát keres a lábfejével, megértjük, lábimádóknak ez igazi csemege lesz

A 28 éves, portlandi orvostanhallgató, „művésznevén” Sweet Arches a tanulmányait szponzorálja mellékállásával. Amivel egy hónapban akár kétmillió forintnyi dollárt is megkeres, és ami miatt akár napi száz üzenetet is küldenek neki. Hogy mivel? A lábáról készít képeket a rajongóinak.

Arches azt mondja, ez a munka egyáltalán nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Egyrészt, mert az emberek „különböző részét szeretik a lábfejnek, van, aki a lábujjakat, van, aki a talpat, mások különböző pozícióban”.

Laura és barátnője jól tudja mi kell nekünk a mai nap

Na mi a jobb egy jó csajnál? Hát persze, hogy kettő. Ezt a fáradt munkanapot ezúttal nem egy, hanem rögtön két hölggyel dobjuk fel. Ezt az egyet fizet kettőt kap akciót szeretjük a legjobban. Laura egy üveglap mögé bújt,  de rájött hamar, hogy ennek a bújócskának semmi értelme. Kár lenne elrejteni a természet ajándékát. Azt gondoltuk ezt a látványt már nem lehet fokozni, de akkor megérkezett a barátnője. Brenda rátett még egy lapáttal. Barna bőre visszahozza nekünk a forró nyári hangulatot és a szikrázó napsütést. Soha rosszabb feltöltődést.

Egy kék szemű, textilmentes szöszi jöhet?

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

A mai nap lánya Holly Graves, akiről azt kell tudni, hogy szőke, kék szemű és olyan gazella teste van, hogy ökölbe szorított kézzel, verejtékes homlokkal, olykor felszisszenve néztük végig a képeit. A fiatal lánynak még “csak” 35 ezer követője van. Belegondolni is szörnyű, hogy közülük hányan kaphatnak a szívükhöz, amikor gondol egyet és kitesz magáról egy képet.

Lehet hogy már az 50-et tapossa, ez a test nagyon szigorú

Brooke Burke olyan képeket tölt fel Instagram-oldalára mostanság, hogy azok mindig mosolyt csalnak az arcunkra. Egyáltalán nem látszik rajta a kor és lehet, hogy már az 50-hez van közel, de jó pár évet letagadhatna. Egészen pontosan 48 éves és csillogó szemmel nézzük milyen nagyszerű formában van. Ez nem is csoda, hisz ha végignézzük az insta oldalát, látni lehet, hogy az edzés jelen van minden napjában.

“Nagyon nehéz, hogy odafigyeljek mit eszem és hogy mennyit tornázzak, azonban a legfontosabb a tudatos táplálkozás.Húst és halat eszem, de sok zöldséget is. Az elmúlt évben arra kezdtem figyelni, hogy az ételeim 50%-a zöldségből álljon. Nehéz, de tényleg sokat ér” – mondta.

Nem véletlen, hogy már egymillióan látták Gelencsér Timi videóit, mi is megizzadtunk rajta

Gelencsér Timi az Exatlon Hungary sport-reality műsorral utazott ki Dominikára még múlt év karácsonyának másnapján. Közel fél éve, hogy kint tartozkódik az egzotikus helyszínen, ahol sajnos ugyanúgy jelen van a koronavírus-járvány, mint a világ minden más táján. A mindig sportos modell ennek ellenére igyekszik a legtöbbet kihozni a helyzetből – most például akrobatikus táncmozdulatokkal szórja tele az internetet, legfőképp TikTok oldalát, ami már elérte az egymillió kedvelést a dögös kisfilmeknek hála. Sajnos a műsor hamarosan véget ér és a versenyzőkkel Ő is hazautazik, de bízunk benne, hogy nyáron se fog megkeletkezni követőről és jönnek majd a friss videók. Most a legnézettebbeket szedtük egy csokorba:

Nem tudjuk Viktoria mire készül, de alaposan megmozgatta a fantáziánkat

A most kialakult helyzetben szerencsére sokan szeretnének segíteni. A legtöbben azonban azzal tudnak, ha otthon maradnak. Mi pedig nekik szeretnénk kedveskedni, és ha még csak pár percre is, de szeretnénk elfeledtetni velük ezt a rossz álmot, ami most történik. Túl leszünk rajta.

Jó példa erre Viktória, aki szintén vállalta az otthoni önkéntes karantént. A képeket elnézve vele szívesen átvészelnénk mi is akár hónapokat is. Nem unatkoznánk egy percre se. Lenne ötletünk, hogy töltsük el a sok szabadidőt. Számos olyan furmányos praktika van a nők kezébe amit be tudnak vetni ellenünk és tudják, hogy úgy se tudunk majd nemet mondani. Ilyen lehet egy ízlésesen megválasztott ruhadarab, amitől azonnal bizseregni kezd a testünk. Viktória most pont ezt használja ki.

Horváth Éva váratlanul úgy bedőlt, hogy huzat lett

Horváth Éváról kedvese készített egy vicces fotót. Az egykori szépségkirálynő meg is mutatta közösségi oldalán követőinek a hatalmas villantást.

Itt a kerti munkák ideje, aki szeret kertészkedni az most végre kiélheti magát. Horváth Éva már számtalanszor posztolt az udvaráról, ahogy kertészkedik. Jó látni, hogy egy volt szépségkirálynő sem viszolyog az ilyen munkáktól. Éva szerette volna megnevettetni a követőit, de nekünk inkább a fantáziánkat indította be. A kiváló képet kedvese készítette. A képen az látható, ahogy a sztármami fehér szoknyában kertészkedik. A fotó akkor készült, amikor Évi lehajolt.

Kim Kardashian rendett rakott, csak közbe elfelejtett magára kapni valamit

Pont a múlt hétvégén emlegettük Kim Kardashian-Westet, hogy milyen sokat keresett a fehérneműbiznisszel, és a celebrealityk királynője erre a múlt éjjel újfent egy olyan posztot tett ki, amivel Skims nevű márkáját promótálja. A poszt azért figyelemre méltó, mert a híresség az utóbbi időben nem igazán láthattuk így, holott annak idején hasonló képei miatt sikerült hírnévre szert tennie, és ezzel tartotta fenn a közönség érdeklődését. Szóval manapság már szinte nosztalgikusan hatnak az olyan ritka pillanatok, mint az alábbi.

Labancz Lilla ikrei rendesen kibuggyantak

Labancz Lilla ugyan már nem él Magyarországon, de a fiatal színésznő így sem tűnt el teljesen. Insta oldalán mindig gondoskodik arról, hogy itthon is beszéljenek róla. Az Álom.net egykori főszereplője olyan képeket oszt meg magáról rendszeresen, hogy a nyálunk kicsordul. Lillának bejött az élet, luxusfeleségként annyi ideje van magára amennyit nem szégyell. Természetesen ebbe bele tartozik a napi több órányi edzés, ami meg is látszik rajta.

A férfi rajongói teljesen odavannak fotóiért, ami nem meglepő, hiszen a celeb előszeretettel pakolja ki amit ki lehet. A nem is olyan rég közzétett képén például a lökhárítói kerültek a középpontba, olyan kivágott felsőt vett fel, hogy a lélek tartja csak azokat a szép dinnyéket.