Ha azt gondoltad, hogy már mindent láttál, akkor szólunk, hogy Allegra hatalmas dinnyéitől hazáig szaladsz

Az élet valakinek ad, valakitől elvesz, és vannak akiknek duplán ad. Allegra Cole arról híres, hogy a dinnyéi egyenként nagyobbak, mint a feje, és 50 évesen is újabb és újabb beavatkozásokra készül. A legrosszabbul azt viseli, ha anyai kvalitásait vonják kétségbe. Az 50 éves modellnek négy gyereke van, a legidősebb 21 múlt, a legkisebb csak 5 éves. Férjével szerinte teljesen hétköznapi családot üzemeltetnek, ennek ellenére, hogy külseje miatt őt számos kritika éri.

“Sokan támadnak azzal, hogy folyton csak a külsőmmel foglalkozom, de ez persze nem igaz, a férjem és a gyerekeim az elsők” – mondja a modell, aki nemrég közösségi összefogást indított rászoruló nők plasztikai beavatkozásainak finanszírozására. Allegra amúgy zenét is szerez, a közeljövőben ezt az oldalát is szeretné jobban megmutatni közönségének.

Mara hajlékonyságát látva egy pillanatra szebb hely lett a világ

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

A jógát korra, nemre és alkatra való tekintet nélkül bárki űzheti, aki szeretné elérni a tökéletes külső-belső harmóniát. Mara Grace influencer és jógatanár, és nagy híve a test szabadságának. A Kansas City-ben tevékenykedő jógatanár az egészséges életmód megszállottja, a jóga szerelmese, amit kifejezetten textil nélkül is űzni. Legszívesebben leheverednénk egy jógamatracra szorosan melléjük egy hideg sörrel és máris árad a zen.

Régen minimálbérért árulta a szendvicseket, most milliókat keres húspogácsáival

Már több cikkben is írtunk arról, hogy alapvetően nem rossz befektetés, pláne modellként, ha az ember ruhaneműit, esetleg fotóit bocsájtja áruba. A 21 éves Teagan Kaye éveken át alig több, minimálbéren tengődött egy gyorsétterembe, aztán gondolt egyet és fotóival nagyjából megszázszorozta bevételeit.

“Ez az egyik legjobb dolog, amit valaha csináltam, Eleinte szkeptikus voltam, illetve aggódtam, hogy esetleg visszaélnek a képeimmel, de végül belevágtam” – idézi a fiatal lányt a The Sun.

A képlet egyszerű Kaye havonta csak pár ezer forintnak megfelelő ausztrál dollárt kér követőitől a képekért cserébe, persze egy kis pluszért cserébe ínycsiklandozóbb tartalmakat is megoszt magáról. A feltörekvő modell nagyjából hat hónapja csatlakozott az OnlyFans oldalhoz, amely specifikusan magánszemélyek fotót árusítja. Kaye azt is elárulta, hogy előfizetői között rengeteg a nő, művész, fotós és modell, akik inspirációt, ötleteket keresnek a képeit nézve.

Mindig is tudtuk, hogy a spanyol csajok vérforralóak, de most csak annyit mondunk uramatyám

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai prédát.

Ma egy igazi latin leányzót hoztunk el nektek, úgy ahogy kell, fekete haj, dús szemöldök, napbarnított bőr, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.  A 22 éves Nadia Aviles azzal vált ismertté, hogy a párja a spanyol válogatott és a Celta Vigo játékosa, Denis Suárez. Persze ettől függetlenül egy igen szemet tetszetős személyiség, aki képes egy pillanat alatt levenni az embert a lábáról.

Ha te is ebbe a csoportba tartozol, akkor tuti meg fognak csalni

Egy új kutatás megpróbálta kideríteni, mekkora szerepet játszhat a megcsalt fél személyisége a félrelépésben.

Amikor valakit megcsalnak, szinte mindig felmerül az a kérdés, hogy “miért?”. Erre a hűtlen fél sokszor nem tud választ adni, de vannak olyan esetek is, amikor kerek-perec megmondja, hogy miért tette, amit tett. Ilyenkor általában a párja viselkedésére, személyiségének változására, hiányosságaira fogják a dolgot.

Kali szőke és olyan fara van, hogy megbolondulsz

A mai nap lánya Kali Burns. Róla azt kell tudni, hogy szőke és olyan masszív kipufogója van, hogy ökölbe szorított kézzel, verejtékes homlokkal, olykor felszisszenve néztük végig a képeit. A fiatal lánynak már 1 millió követője van. Belegondolni is szörnyű, hogy közülük hányan kaphatnak a szívükhöz, amikor gondol egyet és kitesz magáról egy képet. Bizony sokat nem láthatjuk szemből, Ő is tudja, hogy mi az erőssége. Látszik, hogy rengeteget edz rá. Van aki nem harapna bele?

Cristiano Ronaldo barátnője t angában napozott

Cristiano Ronaldróra még 2016-ban talált rá az igaz szerelem, amikor megismerkedett a szépséges spanyol modellel, Gina Rodriguezzel. Nem sokkal később kiderült, a lány terhes, közös babájuk 2017 novemberében született. A kis Alana volt a sztárfocista első olyan gyereke, akinek az anyukáját nem rejtette el a világ elől. (A mai napig titkolja elsőszülöttje, Cristiano Ronaldo Jr. édesanyjának kilétét, az ikreket pedig amerikai béranya szülte.) Gina amúgy fantasztikusan viselte a terhességet, a szülés után pedig fénysebességgel nyerte vissza eredeti alakját. Az ember azt gondolná, hogy egy sztár focista felesége semmit nem csinál egész nap, de Gina amikor teheti mindig összeüt valamit a konyhában a családnak és a házimunkát sem veti meg.

A sztárpár ezúttal az olaszországi Portofino partjainál élvezte az azúrkék, hűsítő tengert. A spanyol szépség a családi luxusjachtról jelentkezett be. A mostani fotót elnézve tényleg egy főnyeremény.

Gelencsér Timi fürdőruhában mutatta meg mitől döglik a légy

Gelencsér Timi a Seychelle-szigeteken pózolt, fekete fürdőruhában. A fotó ugyan nem most készült, de valószínűleg az Exatlon korábbi versenyzőjének alakja sokat nem változott azóta. Timi fotóját elnézve, szinte hihetetlen, hogy a szépség jelenleg szingli. Timi hosszú hónapokat töltött Dominikán a forgatások miatt, akkor már nagyon hiányzott neki a családja, most úgy tűnik, kicsit visszasírja a tengert.

Heidi jóvoltából a mai nap sem fogunk éhezni

A konditeremre sokan úgy gondolnak mint egy nyűgre, egy lehetséges rosszra amitől inkább távol kell tartanunk magunkat. Pedig a mozgás jó főleg ha az edzőterembe ilyen csinos lányok is lejárnak mint Heidi Somers. Már attól képesek vagyunk megizzadni ha végignézzük egy edzésüket. Természetesen hatalmas hangsúly van az étkezésen is mert fontos, hogy a megfelelő zsírbevitel mellett sokkal soványabb táplálékot is együnk. Ugyanez jellemző a párkapcsolatokra is. Az ember mindig megkíván mást, hol a zsírosabb, hol a soványabb combok kapják el a figyelmét. A nagyon kiizmosodott hasakra már nem hajtanánk a fejünket, de ha érződnek a feszes vonalak, arra azért nem mondanánk nemet. Persze ezt mindenki saját szájíze szerint dönti el, és nem is feltétlenül kell váltogatni.

Heidi Somers az edzés megszállottja már évek óta. Ez tölti ki az egész életét és ez meg is látszik rajta. Insta oldalán már közel 2 millióan kérnek tőle edzési és táplálkozási tanácsot. A képeit végignézve hiába keresed a zsírt, itt bizony nem fogsz találni.

Kedvenc jogászunk fogja feldobni a mai napot

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

Pia Muehlenbeck kétség kívül a kedvenc jogásznőnk. Nem vicc, tényleg lediplomázott és céget is alapított de hamar rájött, hogy ez a pálya nem neki való. Ezt mi is megerősítjük, ugyanis a testét elnézve megállapítottuk, hogy egy ilyen lánynak kötelező a modell szakmát választania. Slinkii néven saját sportruházati márkát alapított, ahol a munkából modellként és tervezőként is kiveszi a részét. Ez alapján az is kiderült , hogy mindene a sportolás és ez meg is látszik az alakján. Az instagram oldalán már több mint 2 millióan követik az életét.