Valentina egy édes kis tünemény, de egy rossz szó és úgy elbánik veled, hogy csak lesel

Ma a tündér Valentina Fradegrada jött el hozzánk. Tudjuk, első rántásra úgy tűnhet, hogy egy törékeny tinivel állunk szemben, azonban ne legyenek illúzióid, a képek alapján Valentina nagyon is tudja a dolgát. A kislányos külső egy igazi nőt rejteget. Az olasz lány ugyanis már 27 éves. Soha nem gondoltuk volna, ha Ő maga nem vallja be. Ilyen szempontból nagyon szerencsés helyzetben van, mert valószínű, hogy Ő még 40-en évesen is letagadhat majd egy tízest. Persze ez nem csak genetika, rengeteget tesz is, hogy ez így maradjon.

Heidi bement a gőzbe, de mi nekünk lett melegünk

Még hogy nem lehet valakibe belezúgni a szép szemei miatt. Most erre alaposan rá fogunk cáfolni.

Azt jól tudjuk, hogy az izzadás nagyon egészséges, akár az edzőteremben, akár a wellness részlegen történik. Vajon a szauna vagy a gőz egészségesebb? Egyik sem. Mi annak a híve vagyunk, hogy a legjobb ha egy csaj alatt ömlik rólunk a víz.  Heidi bement a gőzbe, de a látványtól csavarni lehet rajtunk a pólót. Szívesen csatlakoztunk volna a közös méregtelenítéshez.

Camgirlök mondják el, mik voltak a legmeredekebb kérések, amiket valaha kaptak

Vice megkért néhány hivatásos camgirlt, hogy meséljék el, mik voltak a legfurább kérések, amit valaha az ügyfeleiktől kaptak.

Ha esetleg még nem tudnád, kisegítünk az információval: a camgirlök azok a csajok akik az interneten, fizetős chatszobákban egy kamera előtt adják elő a műsorukat. Ennek rengeteg válfaja van. Vannak akik csak vetkőznek de akadnak olyanok is akik meglehetősen érdekes kéréseket teljesítenek. Itt tényleg van az a pénz amiért megcsinálják amit kérnek tőlük. Természetesen minél meredekebb a kérés annál többet kell perkálni az ügyélnek. Azonban van olyan amit már az ő gyomruk se vesz be. Na ezeket szedtük most egy csokorba.

Keresnénk mi a hibát Meredith-ben, csak nem találjuk

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

Étrendben is fontos, hogy a megfelelő zsírbevitel mellett sokkal soványabb táplálékot is együnk. Ugyanez jellemző a párkapcsolatokra is. Az ember mindig megkíván mást, hol a zsírosabb, hol a soványabb combok kapják el a figyelmét. A nagyon kiizmosodott hasakra már nem hajtanánk a fejünket, de ha érződnek a feszes vonalak, arra azért nem mondanánk nemet.

Szvetlana küldött nekünk egy kis finomságot Oroszországból

Mint már megszokhattátok tőlünk igyekszünk az estéteket jobbnál jobb csajokkal feldobni. Higgyétek el a mostani sorozatban sem fogtok csalódni.

A világ legnagyobb országa, Oroszország utazási élmények széles skáláját kínálja, túrázhatunk a jégsapkás hegyek lejtőin vagy végigsétálhatunk a Föld legidősebb tavának partján. Az ország fantasztikus városaiban számos történelmi és kulturális látnivalói is található. Azonban mi most a legfontosabb turistalátványosságot hoztuk el nektek. Szvetlana Biljalova nálunk abszolút nyerő. Most mutatunk néhány fotót, amivel valószínűleg sikerül meggyőzni téged is. A 27 éves moszkvai lányban minden megvan, amit elvárunk egy Instagramon felbukkanó csajoktól. Sőt, talán egy kicsivel több is.

Benéztünk Sara ablakán és a látottaktól levert minket a víz

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

Végre vége ennek a munkanapnak is, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Az egész napi hajtást, a sok melót most ideje elfelejtenünk, és egy kicsit feltöltődnünk. Egy ilyen magával ragadó szőke szépség pont kapóra jön ehhez. Sara az otthonában fogadott minket. A képeket elnézve vele szívesen átvészelnénk mi is akár hónapokat is. Nem unatkoznánk egy percre se. Lenne ötletünk, hogy töltsük el a sok szabadidőt.,

Vajna Timi olyan püspökfalatot tolt az orrunkba Ibizán, hogy beleharapnánk

Vajna Timi hazajött a tengerentúlról, hogy húga mellett lehessen, amikor a kisfia megszületik. Ám addig is igyekszik kihasználni a nyarat, ezért párjával elugrottak Ibizára. Ebben a mesés környezetben villantotta meg hihetetlenül kerek püspökfalatját. Még, hogy a pénz nem boldogít, el tudnánk viselni, hogy minden hónapban más országban, más kontinensen áztatjuk magunkat. Azért lehet utálni Timit, de őszintén, ebbe a farba ki ne szagolna bele?!

Ha szereted a szaftos, húsos falatokat akkor Chantel téged is eltelít majd

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

Minden férfinak más az ízlése, különböző kajákat szeretünk, különböző sportokat űzünk, és a nőkben is más-más dolgot szeretünk. Valaki a mellehúsát, mások a farát preferálják de abban egyetértünk, hogy szeretjük a szép nőket. Minden nap megkapjuk tőletek, hogy már kezditek unni a csirkemell sonkát, és ideje lenne már egy jó húsos szalonnát leakasztani a polcról. Hát akkor tessék. Bemutatjuk nektek Chantel Zales-t. Nem egy nádszál vékony csaj, de ha megjelenik akkor forr körülötte a levegő. Van mit fogni rajta, de sokan pont ezt szeretik benne. Vacsorára bizony jól laknánk vele. A hölgy egyébként Los Angelesben modellkedik. A fiatal szépség otthon óriási népszerűségnek örvend, Instagram-oldalát 4 millió ember követi. Nem is csoda, hiszen minden fotóján észbontóan néz ki.

Lehet, hogy szeplős de a vérünket egy szempillantás alatt felforralta

Mint már megszokhattátok tőlünk igyekszünk az estéteket jobbnál jobb csajokkal feldobni. Higgyétek el a mostani sorozatban sem fogtok csalódni.

Clarisa Recalde különleges lány, az izgalmas szempár mellé igen feltűnő adottságokat is örökölt. A vörös lányok állítólag a legtüzesebbek csajok közé tartoznak. Van bennük elég élet és rafinéria, nem mondjuk hogy nyugodt velük az élet, mert bizony ha megbántjuk őket igencsak vissza tudnak vágni. Szeretjük ezt a heves temperamentumot mind az életben mind az ágyban. Velük egy pillanatra se unalmas az élet. Azok a magával ragadó szeplők….ahhh..fáj a szívünk.

100 ezer dollárért kelt el Mia Khalifa legendás szemüvege

A libanoni származású amerikai Mia Khalifa egy igen rövid pályafutást tudhat maga mögött a felnőttfilmes szakmában, de ennek ellenére még mindig az Ő nevére keresnek rá a legtöbben a mai napig. Hihetetlen mennyire kedvelt lett. A titka pedig lehet az egyszerűségében rejlik. Tényleg olyan volt mintha a szomszéd lányt hívtuk volna át magunkhoz. Aki ismeri a hölgyet az tudja, hogy filmjeiben mindig volt rajta egy fekete keretes szemüveg ami alól ártatlanul nézett ránk barna szemeivel. Na most ezt a védjegyévé vált szemüveget, amit nem világítanánk meg egy UV lámpával elárverezte, hogy a bevételből a bejrúti robbantás áldozatait segítse. A szemüveg nem kevesebb mint 100 ezer dollárért kelt el. Szép.