Ha nem jönnek be a húsos falatok, akkor Ashley nem a Te eseted

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai termést.

Minden nap megkapjuk tőletek, hogy már kezditek unni a csirkemell sonkát, és ideje lenne már egy jó húsos szalonnát leakasztani a polcról. Hát akkor tessék. Bemutatjuk nektek a plus size modellt Ashley Alexiss-t. Nem egy nádszál vékony csaj, de ha megjelenik akkor forr körülötte a levegő. Van mit fogni rajta, de sokan pont ezt szeretik benne. Egészen pontosan közel két millióan biztos, ugyanis ennyi követője van jelenleg. Vacsorára bizony jól laknánk vele.

Az olasz riporternő téged is a képernyő elé szegezne

Hétről hétre csak kapkodjuk a fejünket, amikor csinos bemondó csajokról látunk videókat akik, már a puszta megjelenésükkel eladják a műsort. Fura egy világot élünk, sajnos dekoratív csajok nélkül szinte már semmit sem lehet eladni. Ott vannak a reklámokban, a különböző műsorokban és a média minden területén. Persze mi ezt egy kicsit sem bánjuk. Inkább őket nézzük mint a kiöregedett vén rókákat.

Floriana Messina az egyik legnépszerűbb riporternő Olaszországban és szíve a Napoli focicsapatáért dobog. Ő a Canale 9-en futó Tutti in Campo című, a Serie A dolgozóival foglalkozó műsor házigazdája. A 30 éves Florina egyébként Kolumbiában született, de ad neki egy kis fűszert, hogy nem csak egy átlagos olasz nő legyen.

Natasha nagy focirajongó, de mi inkább a hatalmas labdáival játszanánk

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

M elltartó legyen a talpán ami ezeket a dinnyéket meg bírja tartani.  Ilyen látvány mellett, egyszerűen lehetetlen Natasha Thomsen szemébe nézni. Impozáns idomokkal rendelkezik és kész csoda, hogy többnyire megússza, hogy a képeit egy az egyben töröljék az Instáról… A dán szépség egyébként a török foci nagy követője és kedvenc csapata a Besiktas.  Az isztambuli „fekete sasok” rajongója a legkevésbé sem szégyenlős, ezért nagyon hálásak vagyunk neki. Úgy cuppannánk rá mint az éhező újszülött. Lavinaként terítenék be a fejünket de ez legyen a legnagyobb bajunk. Egy ilyen terhet bármikor elcipelnénk az arcunkon.

Megnéztük Anna képeit és a látottaktól elmentünk jegygyűrűt venni

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai termést.

Létezik szerelem első látásra? Azt gondoljuk igen. Ma egy igazi földre szállt angyalt hoztunk el nektek, aki segít majd nekünk ezt az állítást megerősíteni. Anna Louise ugyanis tipikusan az a lány, aki kisugárzásával azonnal képes lehengerelni a férfi szíveket. Szerencsére a 23 éves amerikai lány ideje nagy részében olyan helyeken jár, ahol nagyon de nagyon meleg van és ilyenkor van ideje az Insta-profilját is frissítgetni. Bár nekünk lenne egyszer ilyen melegünk. Mindenesetre minket megvett kilóra.

Az énekesnő annyira feszegeti az instagram határait, hogy legszívesebben mi büntetnénk meg érte

A képeit látva felér egy csodával, hogy még létezik az instagram oldala.

Ona, Az énekesnőként is tevékenykedő modell szerepelt már számos magazinban, de a fő platformja még mindig az Instagram oldala, amit már közel 4 millióan követnek. Profiljára folyamatosan olyan képeket tölt fel, amiket csoda, hogy nem tilt le a fotómegosztó. De azért hálásak vagyunk neki!

A volt megasztáros kerek cipóval jól is laktunk a mai nap

Bencsik Tamara 2008-ban szerepelt a Megasztárban, akkor mindössze 21 éves volt. Azóta több együttesben is megfordult, de egyedül is megállta a helyét. Egy ideig még Németországban is próbált karriert építeni. Az énekesnő szereti az extravagáns fotókat, ez a közösségi oldalán is látszik – az utóbbi időben izgalmas is készült róla, a legutóbbi posztolása után pedig gyakorlatilag lefőttünk.

Tamara a farmerkabáton kívül nem is visel mást, de a látottakból ítélve nem is kell neki. Tökéletes, ha ezen a két finom fokhagymán nem lehet diót törni akkor semmin. Kiváló darab. Köszönjük neki.

Ez igen, így néz ki Kim Kardashian ruha nélkül

Kim Kardashian ruhakölteményeitől számtalanszor fejeltük már le az asztalt, de valahogy mindig megbocsájtjuk neki, mert valahogy mindig sikerül minket kiengesztelnie. Ezúttal a ruha a szekrényben maradt.

Már megint Kim Kardashian. Egy 2010-es fotósorozatot rángattunk elő. Tudjuk, hogy vannak itt olyanok, akik egyenesen utálják, de bocsássátok meg nekünk, hogy mi nem tudunk vele betelni. Azt tudjuk, hogy ha ő megjelenik akkor az összes figyelem rá szegeződik. Meglehetősen feltűnő egy jelenség, főleg mert nem viszi túlzásba az öltözködést. Szerencsére a ruha ezúttal is a szekrényben maradt.

Korábban lelkész volt, de most már a rúdt ánc a mindene a gyülekezetet elhagyó családanyának

Nikole Mitchell vallásos baptista családban nőtt fel. Már gyerekkorában is arról fantáziált, hogy a rúdon tekeregjen, de akkor a neveltetése megakadályozza, hogy komolyabban is elgondolkozzon ezen. Olyannyira, hogy a háromgyerekes anya lelkész lett.

De még ez is nagyon szúrta a családja szemét, mert szerintük egy nőnek nem egy közösség irányítása a feladata, hanem a konyha vezetése és a gyerekek felnevelése.

“Annak ellenére, hogy mindennek ellentmondott, amit mondtak nekem, a szereplés iránti vágyam miatt úgy döntöttem, lelkész leszek.” – idézte a New York Post. Ez egyébként onnan jött, hogy még 2011-ben csatlakozott egy evangelista megagyülekezethez, ahol sokat tanult a nemi egyenlőségről, de egyébként is nagyon lelkes volt, érdekelte az ottani tanítás, ami végül odáig vezetett, hogy felkérték lelkésznek. 2016-ban a lelkészi ranglétrán már odáig jutott, hogy a most 10, 7 és 4 éves gyerekei nevelése mellett heti előadója lett a gyülekezetnek. Ugyanaz az év volt egyben az is, mikor LMBTQ-témájú színházi előadáson vett részt.

Kettős életet kezdett élni, de 2017-ben végül elhagyta a gyülekezetet és azóta abból él, hogy privát tartalmak oszt meg jó pénzért az egyik internetes oldalon. Ebből mutatunk be most egy kis ízelítőt.

Marina minden olyan adottsággal rendelkezik, ami az egekbe repíti a vérnyomásunkat

Sokak számára a tetoválás riasztó lehet, pedig egy extrémebb kinézet nem feltétlen jár együtt egy taszító jellemmel. Ahány ház, annyi szokás, a változatosság ami gyönyörködtet, nem csak egy párkapcsolatban, hanem az életben is. Jó példa erre Marina, akin bizony van tinta rendesen. Akár vadnak is tűnhet ez a külső, ami jó néhány kép és tekintet alá is támaszt, de bizony akadnak olyan fotók, ahol megvillantja cuki, ártatlan énjét. Valahogy csak megbirkóznánk vele. Szegény csajnak előszeretettel törli az insta a képeit, de mi azért elhoztuk nektek a javát.,

A vadóc külső ne tévesszen meg, Ő így is magával ragadó

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

Az orrkarikás lányok mindig nagy feltűnést keltenek a megjelenésükkel. Ez az ékszer ad nekik egy határozott temperamentumos megjelenést, amitől kellően vadnak néznek ki. Azonban ha ez még tetoválásokkal is párosul, akkor ettől még manapság is sokat ódzkodnak.  A bőrükön viselt ábrák inkább egy link nőt láttatnak, mint egy főzni-mosni tudó kislánykát, aki a család szeme fényének boldog párja lehetne egy életre. Pedig egyrészt a tetoválás nem jár együtt intelligencia pusztulásával, egyszerűen csak vagy vonzóak tudnak lenni valakik számára, vagy nem. A vadmacska jelzőt jelen esetben nyugodtan használhatjuk, de minket nem rémít meg a látvány, sőt, úgy megszelídítenénk a leányzót hogy öröm lenne nézni.