Szétpattant a gomb Savanna felsőjén, bár csoda hogy eddig is bírta

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai prédát.

Savanna Santos fitneszedzőként keresi a kenyerét, leginkább a rendszeres testmozgást, és az egészséges életmódot hirdeti a közösségi oldalain. A képeit elnézve abszolút hitelesnek tűnik, egyáltalán nem véletlen, hogy 2,7 millióan követik. Savanna persze nem csak az edzőteremből szokott jelentkezni, időnként hazai környezetben is láthatjuk őt. A napokban például egy ingben mutatta meg, hogy milyen kis blama érte mert a gombok már nem bírták el a terhelést.

M elltartó legyen a talpán ami ezeket a dinnyéket meg bírja tartani.  Ilyen látvány mellett, egyszerűen lehetetlen Savanna szemébe nézni. Úgy cuppannánk rá mint az éhező újszülött. Lavinaként terítenék be a fejünket de ez legyen a legnagyobb bajunk. Egy ilyen terhet bármikor elcipelnénk az arcunkon.

Eva barna bőre nyugtatólag hat ránk is

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül.

Ha szereted a  cappuccino bőrű csajokat, akkor most a legjobb helyen jársz ugyanis mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül.a egy igazi latin csajt hoztunk el nektek, úgy ahogy kell, fekete haj, dús szemöldök, napbarnított bőr, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Eva Quiala már több mint 1 millió követővel rendelkezik, hogy mi lehet a titka, arra hamar rá fogtok jönni ha végignézitek a képeket. Első osztályú a test és azok a barna szemek….

Jessica igazi focistafeleség, de a mi labdánkkal is eljátszadozhatna

Bemutatjuk nektek Jessica Melena-t. Ő egy tipikus focistafeleség. Nem, nem egy NB1 focista barátnője (ott még azért nincsenek olyan bérek), a Lazio csatárának Ciro Immobile-nek a felesége. Miért mondjuk, hogy tipikus? Lehet gonoszan hangzik de láttatok már olyan ismert, sztár focistát, akinek átlagos barátnője van és nem olyan aki úgy néz ki mintha egy katalógus fotózásról jött volna éppen. Kétség kívül Jessica nem fog rántott húst panírozni, de ellenben jól mutat. Tényleg nem lehet belekötni a testébe, a belső meg érdekel még valakit manapság?

Azért csak érdekel, hogy ki lett az év felnőttfilmese, nem igaz

Tudjuk senki nem néz ilyen típusú filmeket, de azért nem árt képben lenni, hogy ki is lett idén a legjobb.

Így év elején egymást érik a díjátadók. Számot kell adni a tavalyi évről, és ilyenkor kiderül, hogy kik voltak a legjobbak mind a szakma, mind a közönség szerint. Természetesen ahogy az lenni szokott az díjazottakon sem értünk mindig egyet, de azért általában a többség akarata szokott ilyenkor érvényesülni. Persze meglepetések előfordulhatnak de ez a ritkább eset.

Most az egyik legnagyobb és legrangosabb felnőttfilmes díjátadóról szeretnénk pár szót megejteni. Az AV N olyan mint a filmes oscar gála, idén Január 26. án került megrendezésre és lehet mondani, hogy a szakma krémje jelen volt. A szakmai zsűri az év színésznőjének Angela White-ot választotta meg. Angela zsinórban háromszor vitte haza ezt a rangos elismerést és a vele járó szobrocskát. Kétségtelen tény, hogy jó kezekbe került a díj, hisz aki ismeri Angela munkásságát az tudja, hogy menyire profi, odaadó, és természetes. Látszik rajta, hogy szereti amit csinál. Gratulálunk neki, de természetesen ahogy ilyenkor lenni szokott, készítettünk a művésznőről egy kis válogatást:

Kopogtatás nélkül rontottunk be Dominihez, és a látottaktól lefőttünk

Mindenki került már olyan helyzetbe amikor ment valahova, akár ügyet intézni, akár bármilyen más célból, hogy bekopogott egy ismeretlen helyre, és amikor kinyílt az ajtó akkor az állunk ott koppant a padlón. Mert a legnagyobb meglepetésünkre egy igen szemrevaló lány nyitott ajtót, és persze köpni nyelni nem tudtunk. Domini pont ebbe a típusba tartozik és most új szintre emelte a vendéglátás fogalmát. Persze ha szerencsénk van akkor meginvitál minket egy kávéra is, aztán mindent megpróbálunk elkövetni, hogy a kedvességét valahogy viszonozni tudjuk.

Eva minden porcikája szép barna, és ezt most Te is megnézheted

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül.

Ha szereted a  cappuccino bőrű csajokat, akkor most a legjobb helyen jársz ugyanis mMint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül.a egy igazi latin csajt hoztunk el nektek, úgy ahogy kell, fekete haj, dús szemöldök, napbarnított bőr, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Eva Quiala már több mint 1 millió követővel rendelkezik, hogy mi lehet a titka, arra hamar rá fogtok jönni ha végignézitek a képeket. Első osztályú a test és azok a barna szemek….

Íme a focibíró, akinek nem kell megfújnia a sípot ahhoz, hogy vigyázzban álljunk

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül.

Jekatyerina Kostyunina focibíró, aki annyira jó csaj, hogy a focisták szapora pulzussal lépnek pályára, a labdát pedig ritkán találják el normálisan. Elég ritka, ha egy nő a romantikus sorozatok helyett Bajnokok Ligáját néz, meccs közben hevesen ordibál, szolid természete ellenére válogatott szidalmakkal illeti a bénázó bírákat. Az meg ritka mint a fehér holló, hogy van olyan nő aki focibíróként ténykedik. Pedig Jekatyerina ezt a hivatást választotta és arról meg egyáltalán nem tehet, hogy se a nézők, se a játékosok nem tudnak a meccsre koncentrálni.

Legyengézte a pasija, most olyan karja van, hogy ha meglátod átmész az utca másik oldalára

Rahel Cucchia, és gyerekkorában sokat sportolt és 16 éves koráig táncot oktatott is, később felhagyott ezekkel. Viszont szerelmes lett egy edzőbe, a 26 éves Miguel Odermattba. Rahel Cucchia értékesítési menedzserként dolgozik Luzernben, és húszas évei elején nem igazán volt prioritás számára az edzés. Edzőként dolgozó barátjával öt évvel ezelőtt ismerkedtek meg, és a fiatalember azt találta mondani neki, még sose látott olyan gyenge embert, mint ő.

Szerelme megjegyzése arra indította Rahel Cucchiát, hogy elkezdjen edzeni. De nem az lett a dologból, hogy onnantól kezdve egy héten egyszer betévedt egyet zumbázni, hanem szinte megszállottként gyúrni kezdett. A testépítés vált a hobbijává, ennek köszönheti, hogy a teste ilyen lett. Heti hétszer jár edzeni, a gyengeség már minden bizonnyal rég a múlté. Annyit gyúrt, hogy a konditerembe járók az javasolták neki, induljon testépítő-versenyen.

2018-ban versenyzett először Svájcban, 2019-ben már nyert is az országos bajnokságon. Szintén 2019-ben egy nemzetközi versenyen Romániában elérte az IFBB Figure Pro címet.

 

Mindjárt megérted, hogy Megan miért áll háttal minden posztjában

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai termést.

A mostani sorozatban úgy érezhetjük magunkat mint húsvétkor. Ahány ház annyi féle menü, de a főtt sonka mindenhol alap. Elsőnek még jól is esik de amikor már két napig ezt esszük reggel délben meg este akkor már a pokolba kívánjuk. Azonban létezik egy sonka amitől egész évben megnyaljuk a szánkat.

Megan Krista most elhozta az övéit és szívesen adja át nekünk egy lakoma erejéig. Őt soha nem fogjuk látni a kifutókon, mert rá már sokan azt mondanák, hogy nem olyan az alkata, hogy divatbemutatókon vegyen részt. Viszont ez az a külső, amitől úgy csöppen el a nyálunk ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Kell a hús és a sonka, hogy jól lakjunk.

A mai nap Jessica-val lubickolunk a nyárban

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai termést.

Egy fáradt, munkával teli nap végén semmi másra nem vágyunk mint arra hogy végre egyenesbe helyezzük fáradt testünket. Beesünk az ágyba és a kedvenc műsorunkra kapcsolunk, próbáljuk teljesen kiszellőztetni az agyunkat. Ahhoz, hogy ez még jobban menjen ha nem bánjátok segítségül hívtunk egy bájos szőke lányt is aki huncut mosolyával és hamvas testével könnyen válhat az este fénypontjává. Jessica Pezsi Edstrom nem árul zsákbamacskát, megmutatja amit az élettől kapott.