Erin szétkapna mint Matula bácsi a tükörpontyot

Sokan jeleztétek, hogy már unjátok a szende pipihúsit és már harapnátok valami nagyvadat is. Hát akkor most hoztunk nektek egy igazi csatakancát, aki lehet, hogy a porszívót nem fogja meg, de a golyódat garantáltan letépné és a szádba adná.

A hölgy nem más mint Erin James. A hölgy, egy igazi amazon. Sokan már a nézésétől is zavarba jönnek és akkor még nem is mutatott semmit.  A képeit elnézve az öklünkbe haraptunk, az biztos, hogy magával ragadja az embert és egyből rá fogsz jönni a titok nyitjára.

Ha bejön a latin vonal, akkor most Celene nem csak a szemed fogja megragadni

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai prédát.

Ízlések és pofonok. Valaki szereti a latin nőket, mások inkább maradnak a jól bevált hazainál. Mi szeretjük és szeretnék a figyelmetekbe ajánlani Celene Alves-t, aki még a “karrierje” elején jár mert instán egyenlőre még csak 24 ezer követője van. Ezen a szinten ez a szám elég kevés, de a képeket elnézve a hölgy még sokra fogja vinni. Első osztályú a test és azok a barna szemek….

Madi átjött hozzánk,és nem akarjuk hazaengedni

Madi Teeuws a Texasi Egyetem hallgatója, de tehetsége utat tört magának, így természetesen szívesen áll fényképezőgép elé is.

Madi pontosan az a lány, akinek szívesen örültünk volna karácsonykor a fa alatt. Egy piros masnival átkötve a legszebb ajándék. A huncut szemek és a törékeny alkat mögött egy nagyon okos nő köszön vissza ránk, ugyanis Madi a Texasi Egyetem hallgatója. Minden adott ahhoz, hogy egy ilyen ajándékot ne akarjunk visszavinni soha.

Sophia lehet, hogy túlságosan egzotikusnak számít, de ma erre van szükségünk

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai termést.

A magyar ember nem igazán lelkesedik a távol keleti életekért. Jó nekünk a fűszeres magyar konyha. Azonban a nőkkel már más a helyzet. Olyan ez mint a fagyi, ha sokáig nyalod a vaníliát előbb utóbb megkívánod a csokoládét. Elnézve a main nap lányát, nem igazán tudnánk nemet mondani neki egy kis lepedő gyűrögetésre. Sophia Cuerquist finom csokiként olvad el a szánkban. Van aki nem szereti az étcsokit.

Francesca gondoskodott róla, hogy ez a nap se induljon álmosan

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

Hazaérve a munkából szeretjük ha meleg vacsora fogad minket. Azonban van egy másik finomság, amit legalább ugyanúgy szeretünk mint a jó kajákat. Nem, nem a forró kávéra gondoltunk, bár kétségtelen, hogy reggelente azt is szívesen szürcsöljük. Francesca reggeli rutinját látva sokkal jobban indul a napunk. Ő még egy rögtönzött tornaórát is tarthatna nekünk, talán az lenne az egyetlen mozgásfajt,a ami miatt hajlandóak vagyunk reggel megizzadni. Utána persze jöhet egy jó rántotta, egy frissen csavart narancslével és máris jól indul a nap.

Még a csempevágó sem olyan éles, mint Daniela égnek álló bimbesze

Ismerjétek meg Daniela Frankovát Csehországból, aki Instagram-oldalának leírása szerint fitneszedző és életmód tanácsadó, illetve időnként énekel is. A követőinek száma lassan eléri a 25 ezret is a közösségi oldalon, és a fiatal szépség akarva-akaratlanul is finom tartalmat szolgáltat azoknak, akik rendszeresen figyelik bejegyzéseit.

Az ártatlan külső azért ne csapjon be. Daniela talán rá is játszik az egészre, hiszen az alábbi példák szerint nem nagyon szereti ikreit bezárva tartani. Vagy ha mégis, azok utat törnek így is.

Kelemen Annának csupán egy szigetelőszalagra volt szüksége arra, hogy megmutassa, hogy néz ki egy nő

Szinte minden nap újabb és újabb, a szemünknek ínycsiklandozó tartalommal örvendezteti meg követőit Kelemen Anna. Ezúttal is megtornáztatta a szemünket.

Kelemen Anna újabban mindig odadob valamit magából, sokszor olyan mintha egy húsboltba tévednénk be, ahol a bőség zavarában nem is tudjuk hirtelen mit válaszunk. Megunhatatlan és mindig akad új ötlet a tarsolyában. Ezúttal mindössze néhány fecni szigszalag takarja őt.

Anna csupán ennyit írt a kép mellé: “Genderkurzus kezdőknek: Így néz ki egy nő.”

Tina egyáltalán nem egy nádszál vékony csaj, de pont ettől olyan isteni

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai prédát.

Nem tudjuk Ti  hogy vagytok vele, de már kezdjük unni a csirkemell sonkát, ideje egy jó húsos szalonnát leakasztani a polcról. Bemutatjuk nektek Tina-t, aki egyenesen Dubai-ból jött el hozzánk. Nem egy nádszál vékony csaj, de ha megjelenik akkor forr körülötte a levegő. Van mit fogni rajta, de sokan pont ezt szeretik.  Vacsorára bizony jól laknánk vele. Már több mint fél millió követője van, pedig nem is oszt meg magáról olyan sok képet, így azért ez nem rossz teljesítmény. Azt, hogy mit is csinál pontosan Dubai-ban ezt nem tudjuk, biztos fodrász, kozmetikus mint minden hazánkból kilátogató szemrevaló hölgy. Na persze.

 

Luna-ról azt gondoltuk elsőre, hogy egy átlagos háziasszony, de akkor még nem láttunk mindent

Van az a mondás, hogy a szomszéd nője mindig zöldebb. Vagyunk vele úgy egy páran, hogy sokszor átugranánk a kerítést amikor a szomszédasszony férje munkában van. A tiltott gyümölcs valahogy mindig ízletesebb. Csak nehogy hamarabb hazajöjjön a ház ura. Nem akarjuk, hogy bajba kerülj ezért most is házhoz visszük neked a desszertet.

Luna Wild, aki magát vérbeli vadmacskaként tartja számon, imád jógázni is és ezt meg is osztja rendszerese a követőivel. Luna tipikusan az a nő, aki ha ott állna melletted a zöldségesnél meg se mondanád, hogy a négy fal között miket csinál. Szeretjük, ha valaki ilyen meglepetést tud okozni nekünk és most már értjük, hogy miért követik őt annyian.

Dasha terpesze elhozta nekünk a meleg frontot

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

A jógát korra, nemre és alkatra való tekintet nélkül bárki űzheti, aki szeretné elérni a tökéletes külső-belső harmóniát. Dasha Mart is előszeretettel űzi ezt a sportot, nagy híve a test szabadságának, és ennek köszönhetően olyan hajlékonyságra tett szert, hogy amikor megláttuk egy pillanatra még az idő is megállt. Dasha az egészséges életmód megszállottja, ezt nagyon le se tagadhatná, minden centiméter tökéletes rajta. Legszívesebben leheverednénk egy jógamatracra szorosan mellé egy hideg sörrel és máris áradn a zen