Sarah 30kg-ot fogyott és lehet, hogy régen gúnyolták súlya miatt, de most már vinnék mint a cukrot

Sarah Doehler egy Gilbert nevű településen él az USA-ban, Arizona államban. A 33 éves nő hatalmas változáson ment keresztül.

Doehler egy sportos családban nevelkedett, fekete bárányként ő volt az egyetlen, aki falási rohamokkal és súlyfelesleggel küszködött tizen- és huszonévesen, annak ellenére, hogy pályája kezdetén lovakkal dolgozott és rengeteget lovagolt, azaz az átlagnál aktívabb életet élt. Egy idő után azonban nem tudta ezt a munkát folytatni súlyfeleslege miatt, viszont egyre többet evett és depresszió alakult ki nála.

90 kilogram volt amikor úgy döntött, hogy elég. Ekkor már az ízületei rendszeresen fájtak, társasági életet nem élt, randikra nem járt. Édesanyjának sírta el egyszer a bánatát 2016-ban, és a beszélgetésben végül arra jutottak, hogy Doehler megpróbálja a gyomorszűkítő műtétet. 2016 augusztusában került sor az operációra, amelynek során Doehler gyomrát korábbi méretét kb. 85%-kal csökkentették. Azonban mostani súlyát nem csak ennek köszönheti.  Heti hatszor járt el edzésre és ennek része volt legalább egy óra kardió. Naponta csak 800 kalóriát fogyasztott a rendszeres edzések mellé. Később egy táplálkozási szakértőhöz fordult, aki be tudta úgy állítani a diétát, hogy napi 2000 kalória bevitele mellett tudja tartani a súlyát. Bár régebben el se mert menni randikra, Sarah Doehler most már férjezett nő és jelenleg 59 kg a súlya.

 

Cindy a tészta megszállottja, de mi inkább őt kérjük vacsira

Kétféle embertípus van, ez egyik az amelyik kis túlzással ugyan de még a víztől is hízik, a másik pedig, aki megehet bármit és egy deka felesleg nem látszik rajta. Nekik már attól kocka a hasuk ha reggel felülnek az ágyból az óracsörgésre. A genetika velük nagyon kegyes volt, csak úgy mint Cindy Prado-val. Ő is ebbe a csoportba tartozik.

Bármennyire hihetetlen az olasz származású amerikai lány imádja a tésztákat és a csípős ételeket. Mellé pedig szeret legurítani egy jó pohár borocskát. Nem fehérje turmixokon él bár amennyire teheti odafigyel az állandó testmozgásra. Ilyen az amikor valaki piszkosul jó géneket örökölt.

Köszönjük Grace, most még jobban várjuk a nyarat

Mint már megszokhattátok tőlünk igyekszünk az estéteket jobbnál jobb csajokkal feldobni. Higgyétek el a mostani sorozatban sem fogtok csalódni.

Tél van és még lesz is egy jó darabig. Így az év elején azonban jobbnak látjuk, ha egy kicsit visszahozzuk nektek a nyár hangulatát. Egyrészt azért, hogy ebben a hidegben egy kicsit átmelegedjetek másrészt meg azért mert Grace mai szettje sokkal izgalmasabb mint ha téli kabátban lenne.

Ma este megmutatják nekünk, hogy a függőágy nem csak pihenésre való

Ilyenkor télen nem éppen szerencsés a teraszon üldögélni de amikor már kegyesebb az idő hozzánk, akkor mindenképpen érdemes reggel kiülni pár percre, akár munka előtt is. Akár egy kávéra, de egy reggeli is beleférhet, ha szép napsütéses az idő. A városi ember mit nem adna egy ilyen pár perces nyugiért. Tényleg jótékony hatása van ránk és még fizetni se kell érte. Nem tett másként Anata sem, aki a teraszon töltődött fel az egész napi hajtás előtt. A képeket elnézve kedvünk támad csatlakozni hozzá és kipróbálni mennyire kényelmes az a függőágy.

Lola megmutatta a nappaliját és meglepett minket a fotelban

Minden este készülünk nektek egy kiadós svédasztallal, ami tartalmaz mindenféle földi jót. Itt mindenki megtalálja a kedvencét. Ebben a sorozatban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül.

Vége a napnak, most már a pihenésé a főszerep. Bonts egy jó sört és dőlj hátra. Ilyenkor egy jó meleg vacsora már csak hab a tortán, de mi most ezt másképp képzeltük el. Amikor hazaérsz, akkor a konyhában egy ilyen látványra vágysz, ebben az esetben az is megbocsájtható ha a drága nem főzött semmit, mert ez esetben is garantáltan jól fogunk lakni. Na ki éhes?

Bella a tükör előtt érzi magát a legjobban

Minden nap megkapjuk tőletek, hogy már kezditek unni a csirkemell sonkát, és ideje lenne már egy jó húsos szalonnát leakasztani a polcról. Hát akkor tessék. Bemutatjuk nektek Bella Bliss-t. Nem egy nádszál vékony csaj, de ha megjelenik akkor forr körülötte a levegő. Van mit fogni rajta, de sokan pont ezt szeretik benne. Egészen pontosan 64 ezren biztos, ugyanis ennyi követője van jelenleg.

Bella korábbi Insta-oldalát egyébként 100 ezer követőnél letiltották a közösségi oldal cenzorai, és erős a gyanúnk, hogy a mostanival sem lesz ez másképp. Posztjait látva ugyanis ebbe az irányba halad. Napról napra pazar posztokkal örvendezteti meg rajongóit, lássuk.

Vera finom pogácsáitól szó szerint libabőrösek lettünk

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

A mai nap lánya Vera Smirnova. Róla azt kell tudni, hogy igen dekoratív és olyan masszív kipufogója van, hogy ökölbe szorított kézzel, verejtékes homlokkal, olykor felszisszenve néztük végig a képeit. A fiatal lánynak már 300 ezer követője van. Belegondolni is szörnyű, hogy közülük hányan kaphatnak a szívükhöz, amikor gondol egyet és kitesz magáról egy képet. Bizony sokat nem láthatjuk szemből, Ő is tudja, hogy mi az erőssége. Látszik, hogy rengeteget edz rá. Van aki nem harapna bele?

Ha most rendeznénk egy vizes pólós versenyt, akkor Charlotta jó eséllyel indulna az első helyért

Nincs mese, az Instagram egyik koronázatlan királynője Charlotta olyan profin locsolja magára a vizet, hogy minden férfi egy dologra tud csak gondolni! Igen, arra, hogy bármilyen v izespóló versenyt megnyerne a hölgy.

Noha a kaliforniai születésű Charlotta Champagne már 38 éves, még mindig kenterbe veri fiatalabb kolléganőit az ilyen versenyeken. Ezt a kijelentésünket természetesen perdöntő bizonyítékkal is készek vagyunk alátámasztani.  A szépség imádja  megmutatni , hogy bizony büszke mindarra amit az élettől kapott és egymillió Instagram-követőjének is, így azok is kapnak valamit belőle, akik még nem futottak bele valamelyik magazinban.

Lilly kiakasztotta az instagramot és törölték a fiókját, de most újra itt van

Ha nem riadsz meg a húsos falatoktól akkor most a lehető legjobb helyen jársz.

Embere válogatja, van aki a húsosabb , van aki a zsírosabb tepertőt szereti. Valahogy a nőkkel is ez a helyzet, elég széles a paletta, de ezért is tudunk mindannyian jól lakni. A 26 éves Lilly imádja az életet és magát is annak ellenére, hogy nem éppen a nádszál vékony, kidolgozott izomzatú nők táborát erősíti. Az előző Instagram accountját 55 ezer követőnél törölték, mert túl merészek voltak a fotói. Sebaj, most újraépíti önmagát.

Yael nagyon jól tudja, hogy mi az erőssége, ezért amikor csak lehet hátat fordít

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül.

Yael Cohen, a gyönyörű izraeli katonalány annyira csinos, hogy pusztán a megjelenésével is képes lenne fegyverletételre késztetni az ellenséget. Facebook-profilja szerint egyedülálló, ezért boldog reménykedéssel nézheted végig a következő képeket róla. Az ifjú hölgy a sorkatonai kötelezettség keretében veszi ki részét hazája védelméből. És bár egyenruhában is jól mutat, de anélkül még inkább! A katonalány főleg az ilyen képei miatt seregnyi követőt gyűjtött be az instán. Jelen pillanatban több mint 400 ezer ember kíváncsi a mindennapjaira. Akkor lássuk mit rejt az egyenruha.