Ha Vasvári Vivien így nyitna ajtót neked, tuti nem fordulnál sarkon

Ha Vasvári Vivien így nyitna ajtót neked, tuti nem fordulnál sarkon

A kétgyermekes üzletasszony egy igazán szemfelnyitó fotóval kápráztatta el rajongóit a közösségi oldalán.

Vasvári Vivien személyét vagy munkásságát sokan nem szeretik, nyilván Ő egy megosztó személyiség, nem véletlenül láthatjuk már jó rég óta a képernyőn. Pont emiatt olyan érdekes. Azonban azt nem lehet tőle elvenni, hogy két gyerek után is olyan formában van, hogy azt sokan megirigyelhetnék. Közel 500 ezer követője van instagramon, amivel a magyar élvonalba tartozik. Mindig meglepi követőit valamivel, ezúttal se unatkozott a szemünk mikor legújabb bejegyzésére kattintottunk.

Isabel cipóit úgy gyúrnánk ahogy öreganyánk a kelt tésztát

Minden nap megkapjuk tőletek, hogy már kezditek unni a csirkemell sonkát, és ideje lenne már egy jó húsos szalonnát leakasztani a polcról. Hát akkor tessék. Bemutatjuk nektek Isabel Serna-t. Nem egy nádszál vékony csaj, de ha megjelenik akkor forr körülötte a levegő. Van mit fogni rajta, de sokan pont ezt szeretik benne. A mexikói hölgy leginkább azt szereti ha háttal fotózzák le, hogy miért? Ha végignézed a képeket rá fogsz jönni. Vacsorára bizony jól laknánk vele.

Summer olyan fotókat tölt fel Instára, hogy nem értjük miért nem törölték még azokat

Lauren Summer egyenesen az angyalok városából Los Angelesből érkezett el hozzánk. A lány korábban fizikusként dolgozott és legfontosabb területe az állapot térmodell alkalmazása az irányításelméletben volt. Persze csak viccelünk, Ő is modellként keresi a kenyerét és közel 1,3 millió követővel már influencerként is megállja a helyét. Ebből már szépen meg lehet élni. A 25 éves Lauren egyébként tényleg annyira édes, hogy legszívesebben elfogyasztanánk. Kisugárzás, megjelenés 10 pont….

Danielle megszellőztette a mókust és ezzel a mi napunkat is feldobta

Danielle Krivák alaposan meglepte követőit a közösségi oldalán. Az amerikai színésznő szoknyában okozott hatalmas huzatot.

Danielle  nagy futballkedvelő, szabadidejét gyakran meccsnézéssel tölti. Persze az amerikai színésznőt a közösségi oldalain nem ezért követik, sokkal inkább a fotói miatt látogatják az oldalát. A napokban szoknyában fotózták, és a követők arra tippeltek, hogy nem viselt alatta mást.

A vadóc külső ne tévesszen meg, Alex így is tündéri

A fekete hajú lányok mindig nagy feltűnést keltenek a megjelenésükkel. A fekete szín ad nekik egy határozott temperamentumos megjelenést amitől kellően vadnak néznek ki. A férfiak nagy részének ha lehet választaniuk, hogy milyen csaj jön be nekik akkor vagy szőke vagy fekete hajú lányt mondanak.

Azt megállapíthatjuk, hogy amíg a szőkék kis törékeny, plazamacska benyomását keltik addig a fekete hajúak inkább a rámenősebb vadmacska jelzőt kapják meg pedig az esetek nagy részében őket is kenyérre lehet kenni. Alex Mucci-t már több mint 2 millióan követik insta oldalán pedig Ő tényleg egy igazi vadmacska, sebaj, nem riadnánk vissza és úgy megszelídítenénk a leányzót hogy öröm lenne nézni.

Kim Kardashian a teraszon mutatta meg, hogy egy cérnadarab is öltöztet

Kim Kardashian október 21-én ünnepelte 40. születésnapját. Meglehetősen nagy volt a felhajtás, nem kis cécót csapott körülötte. Azóta eltelt pár hónap de Ő büszkén vállalja a negyedik x-ét, és ezt megerősítve sorra dobja nekünk a f ürdőrucis képeket Insta-oldalán.

Ezúttal a teraszán lazult és megállapítottuk, hogy ilyen körülmények között minket sem érdekelne, hogy mi történik a világban és a tél is jobban eltelne. Azonban ha lehet hinni a pletykáknak akkor Kim se lehet felhőtlenül boldog, hisz a napokban elköltözött tőle férje Kanye West. Az amerikai sztárpár hosszú hónapok óta küzd kapcsolatának megmentéséért, de úgy fest nem sikerült.

Azonban a következő képnek lehet van valami burkolt üzenete, ugyanis a képne a férje Kanye West-féle Yeezy-cipők vannak a lábán.

Ha Lily lenne a trénerünk már az edzés előtt megizzadnánk

Az edzőtermek világát bizony csak az érti meg, aki rendszeresen odajár. Minden merre izzadságszag és a zsírral küzdő lányok, akiknek a szénhidrát a legnagyobb ellenségük. Persze egy deka felesleg nincs rajtuk és olyan alakjuk van, hogy a nyál is összefut a szánkban, de őket ez hidegen hagyja. Ennek ellenére azért jó dolgokat is tartogat számunkra egy edzőterem. Már csupán a látványért érdemes lelátogatni.

A mai nap lánya, Lily Bowman is imád edzeni. Nem árultunk el vele nagy titkot, hisz ha valaki végignézi a képeit erre önmagától is rá fog jönni. Az Ohio lány a pont jó kategória, ez azt jelenti, hogy pont annyira izmos amennyire kell, és ott kerekedik, ahol kell.

Rosanelly reggeli ébredése bearanyozta a napunkat

int már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai termést.

Van az a mondás, hogy aki szép, az reggel is szép. Van ebbe valami, mert amikor reggelente kiugrunk az ágyból a telefon ébresztőjére, akkor még saját magunktól is megrémülünk a fürdőszobai tükörben. A mi reggeli szenvedésünkre a kutya nem lenne kíváncsi, de itt van Rosanelly, akinek a reggeli rutinja a mi napunkat is bearanyozta. Semmi mást nem csinál, csak felkel, forgolódik az ágyban és mi olyan csillogó szemmel nézzük, mint a gyerek aki a kedvenc játékát csomagolja ki karácsonykor.

Az álmainkban minden este Tímeával tornázunk

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

Étrendben is fontos, hogy a megfelelő zsírbevitel mellett sokkal soványabb táplálékot is együnk. Ugyanez jellemző a párkapcsolatokra is. Az ember mindig megkíván mást, hol a zsírosabb, hol a soványabb combok kapják el a figyelmét. A nagyon kiizmosodott hasakra már nem hajtanánk a fejünket, de ha érződnek a feszes vonalak, arra azért nem mondanánk nemet. Persze ezt mindenki saját szájíze szerint dönti el, és nem is feltétlenül kell váltogatni. Kinek a pap, kinek a papné, azonban a mai nap a sportosabb vonal mellett döntöttünk.

Timea Trajtelova egy profi sportoló. IFBB Pro versenyző és mellette fitneszoktató. Nem igazán a friss kenyér és a csülökpörkölt híve de ez meg is látszik az alakján. Nekünk ez már egy picit sok, de vannak akik ezt szeretik.