Christine-el piroska és a farkast játszottunk az erdőben

Mint már megszokhattátok tőlünk igyekszünk az estéteket jobbnál jobb csajokkal feldobni. Higgyétek el a mostani sorozatban sem fogtok csalódni.

Hogy mit lehet csinálni egy erdőben? Higgyétek el nagyon sok mindent. Nem most nem a természetjárás szépségeire fogjuk felhívni a figyelmet, sokkal inkább egy szőke szépségre, aki ad pár ötletet, hogy az erdő mélyén egy kietlen tisztáson mit is lehet csinálni. Nagyon lennénk most a gonosz farkas szerepében, aki alaposan megbünteti őt, hisz egyedül nem szabad bemerészkedni a fák közé.

Gloria kirakta az elakadás jelző háromszöget, mi pedig segítettünk neki

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatal

A mostani sorozatot nézve pirospozsgás lett az arcunk. A bokrot egész évben nyírni kell, szépen megigazítani, és az alapos tápanyag utánpótlás sem elhanyagolható, de cserébe meghálálja a törődést. Adnánk neki rendesen az biztos. Gloria ma este kitette az elakadásjelzőt kis háromszöget csak mi már későn vettük észre és belementünk.

Esmeralda társaságában akár hónapokig is otthon maradnánk

A most kialakult helyzetben szerencsére sokan szeretnének segíteni. A legtöbben azonban azzal tudnak, ha otthon maradnak. Mi pedig nekik szeretnénk kedveskedni, és ha még csak pár percre is, de szeretnénk elfeledtetni velük ezt a rossz álmot, ami most történik. Túl leszünk rajta.

Jó példa erre Esmeralda, aki szintén vállalta az otthoni önkéntes karantént. A képeket elnézve vele szívesen átvészelnénk mi is akár hónapokat is. Nem unatkoznánk egy percre se. Lenne ötletünk, hogy töltsük el a sok szabadidőt.

 

Ahogy Maria tálalja a tejszínhabot, az felér egy cukrászati remekművel

A csinos orosz Maria Liman jelenleg Angliában él, és mivel nagyon szereti az ottani körülményeket ezért esze ágába sincs visszatérni Rosztovba. Fotósok hada lesi minden mozdulatát, ha kimozdul otthonról, elvégre Maria nincs szűkében annak, amiért egy nőt érdemes szemügyre venni. Maria odahaza nemrég fejezte be a Varjag című tévéfilm-sorozatát, melyben elbűvölő, uralkodni vágyó nőt alakít. Tervei között dédelget egy újabb Bond-filmben való fellépést, és a Trónok harcában is szívesen megformálna egy szerepet. Amúgy az idejét múzeumokba és éttermekbe mászkálással tölti, és nagyon szeretne egy igazi férfit maga mellé, akivel tartalmasan tölthetné ki az estéit.

Ezúttal a konyhájába engedett egy kis bepillantást, és megmutatta mi vár arra a férfire aki desszertet kér tőle. A zserbót és a rigójancsit felejtsük el, egy doboz tejszínhab ennél sokkal többet fog érni.

Senki nem akarja elhinni, hogy Sue már elmúlt 40

Ritkán vagyunk képesek hüledezni bizonyos képek láttán, de Jala Sue alakját és formáját látva bizony elakadt a szavunk.

Sue ugyanis már elmúlt 40 éves és négy gyermek édesanyja, ennek ellenére a teste nagyjából olyan, mintha 20 évvel fiatalabb lenne. A fitneszmami egyébként 23 éve foglalkozik modellkedéssel, elmondása szerint imádja a fitneszt és ezért úgy döntött, hogy Instagramon kiépíti a fitneszanya brandjét.

Kijelenthetjük, hogy ez a szeplős anyuka a szülőértekezlet fénypontja lenne

A szőke Olga néni miatt sok apuka fog szülőire járni, amint iskoláskorú lesz a gyermek.

Ha egy kicsit visszaugrunk az időben és képzeletben újra beülünk az iskolapadba akkor gyakorlatilag a férfiak 90% biztos meg tud nevezni egy olyan tanárnőt a múltból, aki nagy hatással volt serdülő korára. Persze akkor még nem hallottunk olyan sztorikat mint manapság, hogy a tanárnők miket csinálnak a diákokkal a szertárban. Pedig mi képzeletben minden helyiségben megszeretgettük Őt és jó pár álmatlan éjszakánk volt miatta.

Most bemutatjuk nektek Olga Tarasiuk-ot, aki szerez túrázni és sportolni, rajong a természetért és az állatokért. Pedagógiát tanul az egyetemen, és a tanárképzésben is részt vesz. És nagyon de nagyon jó nő.

Ma Anllela mutatta meg, hogy egy cérnadarab is öltöztet

Egy fáradt, munkával teli nap végén semmi másra nem vágyunk mint arra hogy végre egyenesbe helyezzük fáradt testünket. Beesünk az ágyba és a kedvenc műsorunkra kapcsolunk, próbáljuk teljesen kiszellőztetni az agyunkat. Ahhoz, hogy ez még jobban menjen ha nem bánjátok segítségül hívtunk egy bájos szőke lányt is, aki huncut mosolyával és hamvas testével könnyen válhat az este fénypontjává.

Anllela Sagra nem mondható egy unalmas szépségnek bemondónőként, modellként és influenszerként hirdeti magát az Instagram oldalán. Népszerűnek tűnik, hiszen már több mint 12 millióan követik őt. Lássuk mi a titka.

 

Egy tanárnéni fog most minket digitálisan “oktatni”

Ha egy kicsit visszaugrunk az időben és képzeletben újra beülünk az iskolapadba akkor gyakorlatilag a férfiak 90% biztos meg tud nevezni egy olyan tanárnőt a múltból, aki nagy hatással volt serdülő korára. Persze akkor még nem hallottunk olyan sztorikat mint manapság, hogy a tanárnők miket csinálnak a diákokkal a szertárban. Pedig mi képzeletben minden helyiségben megszeretgettük Őt és jó pár álmatlan éjszakánk volt miatta.

Most bemutatjuk nektek Olga Tarasiuk-ot, aki szerez túrázni és sportolni, rajong a természetért és az állatokért. Pedagógiát tanul az egyetemen, és a tanárképzésben is részt vesz. És nagyon de nagyon jó nő.

Nem vagyunk optikusok, de ez a szemüveg piszkosul jól áll Monikanak

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

Valahogy ha egy nőnek jól áll egy szemüveg, akkor arra hajlamosak vagyunk azt mondani, hogy olyan titkárnős, főleg ha mellé még elegánsan van felöltözve. Most egy olyan csajt választottunk akire a titkárnő szerep abszolút ráillik. A fülig érő mosoly elvarázsol minket és az a huncut kisugárzás ami e mellé párosul az valami mennyei. Minket teljesen megnyert!

Stefania elvitt minket sátorozni és mi már felállítottuk

A sátorozás, a sátorban töltött éjszakák mindig hatalmas kalandokkal és élményekkel kecsegtetnek, nem csak a gyermekek, de a felnőttek számára egyaránt. A tudat, hogy a csillagos ég alatt, attól csupán egy vékony textíliával elválasztva térünk nyugovóra, egyszerre varázslatos és izgalmas.

Ha még nem voltál sátorozni, ragadd meg az alkalmat és helyezd a kempingezést idei bakancslistád élére! Ha pedig már tapasztalt sátorozó vagy, akkor te is elégedetten fogod nézni ezt a sorozatot, és csak azt bánod majd, hogy egy ilyen táborozásra nem Stefania-t vitted magaddal. Mondjuk egy hátránya az biztos lenne, nem igazán kipihenve ébrednénk, de ezt a terhet szívesen viselnénk a vállunkon.