Daniela mókusa kikacsintott ránk, és megkínálnánk egy makkal

Végre nem az a megszokott, sóhajtanak most fel az ínyencek. A vélemények megoszlanak a mókussal kapcsolatban. Valakinek ez már sok, és egy ilyet látva azonnal borotvát ad a csaj kezébe. Meglehet, hogy elég rétrónák tűnik, pedig kezd újra teret hódítani ez a fazon.

Aki a 80-as években volt gyerek az kizárólag ilyet láthatott a garázsok falain, a wc-ben felakasztott naptárakon és a szerelőműhelyekben. Ott már kötelező kellék volt, a szerszámok mellett. Nem kell azonban tőle megijedni, makkal csalogatjuk közel, aztán ha elég közel édesgettük magunkhoz, akkor csak meg kell simogatni és olyan hálás lesz, hogy nem igaz.

Ma este egy nyakkendőben vártak minket haza

Mint már megszokhattátok tőlünk igyekszünk az estéteket jobbnál jobb csajokkal feldobni. Higgyétek el a mostani sorozatban sem fogtok csalódni.

Nemcsak az inget, a nyakkendőt is „lenyúlták” a nők a férfiaktól: ma már teljesen elfogadott, ha egy nő nyakkendőt visel. Amellett, hogy trendi még kiváló kiegészítőként is szolgál és hát valljuk be ha egy nőnek jól áll, akkor az valamiért beindít bennünk valamit. Kifejezetten jól megy egy egyszínű blúzhoz, de blézer alatt is kiváló lehet. Azonban ma este Freya egy fehér inget választott hozzá, amit hamar meg is unt így az is ment a levesbe. Azt kell hogy mondjuk, a nyakkendő magában is kiváló választás nem kell mellé semmi más.

Tita annyira forró hogy a képernyőn keresztül is perzseli a bőrünket

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai termést.

A magyar ember nem igazán lelkesedik a távol keleti életekért. Jó nekünk a fűszeres magyar konyha. Azonban az élet más területén már más a helyzet. Olyan ez mint a fagyi,a vanília mellett a csokit is szeretjük. Elnézve a main nap lányát, nem igazán tudnánk nemet mondani neki. Tita Sahara nem való az instára és bár nagyon szeretjük a képeit, de vélhetően hamarosan ő is el fog köszönni mert a textillel nem igazán van jó viszonyban.

Claudia azt állítja, hogy rajta minden eredeti, na lássuk

Minden nap megkapjuk tőletek, hogy már kezditek unni a csirkemell sonkát, és ideje lenne már egy jó húsos szalonnát leakasztani a polcról. Hát akkor tessék. Bemutatjuk nektek Claudia Rivier-t. Nem egy nádszál vékony nő, de ha megjelenik akkor forr körülötte a levegő. Van mit fogni rajta, de sokan pont ezt szeretik benne. Egészen pontosan 281  ezren biztosan, ugyanis ennyi követője van jelenleg. Vacsorára bizony jól laknánk vele.

A 25 éves zágrábi csaj állítja, hogy rajta minden a természet műve és lökhárítói is akkor nőttek ekkorára amikor felszedett pár plusz kilót. Hogy elhisszük e neki vagy se azt döntse el mindenki maga. Lássuk a prédát.

Kim Kardashian ajkait csak a szentlélek takarja

Kim Kardashian elképesztően apró bikinit húzott, de tőle ez nem is szokatlan.

Nagyszüleink még az orrukat fújták ekkora textildarabba, ami most már nem zsebkendő hanem a nyár egyik elmarathatatlan ruhadarabja. Mi meg pislogunk mint a hal a szatyorban amikor a csajunk ránk szól, hogy mit bámuljuk annyira ezeket a csalogató finomságokat.

A reality-sztár meglehetősen bevállalós, és valljuk be van mit áruba bocsájtania. Ezúttal se fogta vissza magát.

Suzanna a konyhapulton egy magassarkúban tálalta nekünk a vacsorát

Mint már megszokhattátok tőlünk igyekszünk az estéteket jobbnál jobb csajokkal feldobni. Higgyétek el a mostani sorozatban sem fogtok csalódni.

Igényeljük az ízletes kajákat, a finom sülteket, a ínycsiklandozó desszerteket. A legjobban azt szeretjük amikor egy falatnyi textilben sürögnek forognak előttünk a konyhában, vagy egy aprócska kötényben amiből szinte kint van mindenük. Segítség képen nálunk mindig van egy rúd kolbász és két tojás ha kiváló minőségű alapanyagra vágynak. Mindezt megkaphatják a konyhaasztalon, vagy a konyhapulton, amelyik kényelmesebb, csak nehogy a gyors pásztoróra az elkészült étel rovására menjen!

Gloria egy elakadás jelző háromszöggel jelezte, hogy ma valaki segíthetne neki

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatal

A mostani sorozatot nézve pirospozsgás lett az arcunk. A bokrot egész évben nyírni kell, szépen megigazítani, és az alapos tápanyag utánpótlás sem elhanyagolható, de cserébe meghálálja a törődést. Adnánk neki rendesen az biztos. Gloria ma este kitette az elakadásjelzőt kis háromszöget csak mi már későn vettük észre és belementünk.

Samira hajlékonyságát látva azonnal az öklünkbe haraptunk

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

A jógát korra, nemre és alkatra való tekintet nélkül bárki űzheti, aki szeretné elérni a tökéletes külső-belső harmóniát. Samira Mustafajeva Azerbajdzsán szülötte és hazáját képviselve két világbajnoki bronzérmet szerzett ritmikus sportgimnasztikában. Mindemellett pedig imád jógázni és nagy híve a test szabadságának. A Legszívesebben leheverednénk egy jógamatracra szorosan melléjük egy hideg sörrel és máris árad a zen.

Karen reggeli jóga órája a szemünknek tett a legjobbat

A jógát korra, nemre és alkatra való tekintet nélkül bárki űzheti, aki szeretné elérni a tökéletes külső-belső harmóniát. Karen Mattar influencer és jógatanár, és nagy híve a test szabadságának és kijelenthetjük, hogy zsibbadásig gyakorolnánk vele.

Karen Mattar miatt talán még egy jóganadrágba is belebújnánk, bár abból nem csinálnánk galériát. Egyébként a csinos lány nemcsak a jógában, hanem az utcai sportokban is okleveles edző. A karanténidőszakban sem tétlenkedett, és az amúgy is formás testét majdnem tökéletesre alakította 3 hónap alatt!

Gyönyörködjünk Taylorban aki szinte egyé válik a természettel

Mint már megszokhattátok tőlünk igyekszünk az estéteket mindig feldobni. Higgyétek el a mostani sorozatban sem fogtok csalódni.

Lassan visszatér az élet a normális kerékvágásba és ha minden jól megy akkor most már bátran indulhatunk neki egy kis természetjárásnak. Kirándulni jó, először is friss levegőn vagyunk másrészt felfedezhetünk csodálatos helyeket, ahol ember fia nem nagyon jár. Persze az ilyen lakatlan helyeken egyből az jut az eszünkbe, hogy milyen jó kis helyszín ez egy rögtönzött “tornaórához”, ezért mindenképpen érdemes a párunkkal útnak indulni. Olivia-t garantáltan magunkkal vinnénk.