Hódi Pamela megmutatta, hogy két gyerek után is top formában van

Hódi Pamela a második gyereke születése után is elképesztően jó formában van, , amit szívesen meg is mutat a rajongóknak. Az utóbbi időben rengetegen aggódtak a csinos édesanyáért, ugyanis nagyon lefogyott, bizonyára kislánya, Nati édesapjának, Berki Krisztiánnak az elvesztése is megviselte. Most azonban már úgy látszik, hogy kezdi visszanyerni régi formáját.

Az utóbbi időben főleg natúr színekben és kényelmesebb ruhákban volt látható a közössági oldalára feltöltött képein. Az édesanya nem titkolja, hogy amióta két gyermeke van, néha úgy érzi, szalad a ház náluk, ő pedig igyekszik mindent rendben tartani. Bár az az eddigi posztjainál is látszott, hogy nagyon hamar visszanyerte az alakját Evolet születését követően, nem mutatott meg túl sokat magából.

Most viszont úgy tűnik, meggondolta magát és kivételt tett. Ráadásul olyan képet osztott meg az Instagram-oldalán, hogy az összes követőjének elállt a szava tőle.

Lehet hogy már 62 éves, de még mindig kikerekedik a szemünk ha meglátjuk Magi-t

Maga Leslie Carleton sem érti, miként nézhet ki 62 évesen ennyire jól, ugyanis fiatalon szinte semmit nem tett azért, hogy megőrizze a remek alakját.A harmincas éveiben rászokott a síelésre, az 50. születésnapján pedig eltervezte, hogy súlyzózni fog, de semmilyen más aktív sportot vagy kemény diétát nem űz. Magi-t rendszeresen a két fia feleségének nézik, és a fiúk szerint ők korosabbnak tűnnek, mint az anyjuk.

Az ötszörös nagymama azt mondja, a házimunkát szereti textilm.entesen végezni, és olyan is előfordult már, hogy kisebb sokkot kapott tőle a postás, amikor magáról elfeledkezve nyitott ajtót. Íme, egy frissebb posztja az Instagramról:

“Húszévesen nem gondoltam volna, hogy ennyire fogom szeretni magamat, de a korral megjött az önbizalmam is. Mindannyian más alakúak és méretűek vagyunk, ünnepeljük ezt!” – mondta.

A biztos megélhetést választotta a tanárnő, az apukák legnagyobb örömére

Ha egy kicsit visszaugrunk az időben és képzeletben újra beülünk az iskolapadba akkor gyakorlatilag a férfiak 90% biztos meg tud nevezni egy olyan tanárnőt a múltból, aki nagy hatással volt serdülő korára. Persze akkor még nem hallottunk olyan sztorikat mint manapság, hogy a tanárnők miket csinálnak a diákokkal a szertárban. Pedig mi képzeletben minden helyiségben megszeretgettük Őt és jó pár álmatlan éjszakánk volt miatta.

Bemutatjuk nektek, Lauren Ann-t, aki éveken át tanított, ám a munka az évek alatt egyre jobban felőrölte. Munkája mellett ráadásul a doktorijára is készülnie kellett, ami ugyancsak rengeteg energiát őrölt fel – és még a keresete is olyan alacsony volt, hogy szinte egyik napról a másikra éltek.

Kétszer hozott merész döntést az a fiatal testneveléstanárnő, aki először hat hét ismeretség után ment hozzá férjéhez, majd pedig 5 évvel ezelőtt otthagyta állását, hogy közösen építsék jövőjüket és egy sokkal jövedelmezőbb szakmát válasszon. A poén az egészben az, hogy régi tanítványai is csengetik a lóvét, hogy élőben láthassák őt.

Lauren szerint egyébként egyáltalán nem gáz, hogy ez a munkája jelenleg, hiszen mindig is elégedett volt magával, és magabiztos volt. Az már csak plusz, hogy a kapcsolatuknak is kifejezetten jót tesz a dolog – és nem csak azért, mert nem kell az anyagiak miatt aggódniuk.

Olyan jó látni, hogy a természet képes még ilyen nagyszerű dolgokat alkotni mint Natalia

A magyar nők a legszebbek, ez más sokszor bebizonyosodott. Azonban nem árt nyitott szemmel járni, és körülnézni a közeli országokban. Ezúttal Lengyelországban találtunk rá egy gyöngyszemre.

A élet van akinek ad, másoktól pedig elvesz. Natalia Gryglewska pedig kétségtelen, hogy megnyerte a genetikai lottot. “Rajtam minden természtes. Az anyatermészet nagyon nagylelkű volt velem’ – mondta Natalia, aki szinte mérnöki pontossággal „terveztek”.

Natalia állítja, „elég sok beteg emberrel” van dolga, mégsem hagyja abba a képek posztolását, mert a követői újból és újból inspirálják ehhez. Főleg, bár ebből kevés van, a nőktől kapott elismerő szavak esnek neki jól. Régen grafikusként és tartalomgyártóként is dolgozott, és fest is, de azt mondja, ezekből nehezen élt meg. Az Instagram-oldalát 2018-ban indította, először a festményiről rakott ki képeket, majd magáról is, két év alatt több mint 170 ezer követője lett.

Családja konzervatív értékeit hátrahagyta Carla és éjszakánkét inkább minket szórakoztat

Cara Belle maga mögött hagyta családja konzervatív értékeit és jelenleg abból él hogy mindent, de tényleg mindent megtesz a mi szórakoztatásunk érdekében.

A Los Angelesben élő, de Utah-ból származó Cara  hogy mivel keresi a kenyerét azt rögtön ki fogjátok találni. Természetesen nem kétkezi munkával mert az már régen kiment a divatból. Nem kozmetikus, nem fodrász, nem szoba festő, és nem is bolti eladó. Azonban azt meg kell hagyni, hogy legalább ebben profi.

Az már annál meglepőbb, hogy a szőke szépség mormonként nőtt föl, sőt, ezt olyannyira nem rejti véka alá, hogy Insta-oldalán is büszkén hirdeti. Az persze más kérdés, hogy szülei mennyire büszkék lányuk karrierjére.

Ha Wanda mondja az időjárást akkor tuti, hogy kánikula várható

Mekkorát fordult a világ, emlékszünk még gyerekkorunkra, amikor csak olyan emberek kerülhettek be a TV-be műsorvezetőként, bemondóként, időjárásjelentőként, akik médiaszakon tanultak, és végigjártál a vele járó ranglétrát. Most meg hétről hétre csak kapkodjuk a fejünket, milyen TV bemondó hölgyekről látunk videókat akik, már a puszta megjelenésükkel eladják a műsort.

Itt van mindjárt példának a kedvenc időjósunk, akit egyenesen Mexikóból hoztunk el nektek. Ő nem más mint Wanda, aki Argentina egyik TV csatornájánál dolgozik.  Adottságait elnézve egy percig nem kételkedünk abban, hogy az esti időjárásjelentés valószínűleg a csatorna egyik legnézettebb műsora. A fiatal hölgyet igazi sztárkánt kezelik hazájában, az Instagram oldalán márt több mint 100 ezer követője van, ami valami elképesztő. Wanda megjelenésével azonnal eltekeri bármely férfi TV néző fejét. A híres tv személyiség ezen felül nagyon szereti a focit.

Mit is mondhatnánk Jenna-ra? Köszönjük szépen, kérünk még

Egy fáradt, munkával teli nap végén semmi másra nem vágyunk mint arra hogy végre egyenesbe helyezzük fáradt testünket. Beesünk az ágyba és a kedvenc műsorunkra kapcsolunk, próbáljuk teljesen kiszellőztetni az agyunkat. Ahhoz, hogy ez még jobban menjen ha nem bánjátok segítségül hívtunk valakit, aki huncut mosolyával fogja feldobni a napunkat.

A legelső benyomás mindig sorsdöntő, akár a magánéletben, a munkában, de még a sarki boltban is. Fontos, hogy egy nőnek legyen kisugárzása, közvetítsen valamit, ne legyen állóvíz mert azt nem szeretjük. Legyen huncut, nagyszájú, vagy vevő a humorra. Ha valakiben megvan az a plusz, az a kis “fűszer” amitől nem lesz íztelen akkor lehet smink nélkül egy kinyúlt melegítőben, akkor is odáig leszünk érte.

Jenna Rozario, ami 1998 Januárjában született, nem kell nagy matek zseninek lenni ahhoz, hogy kiszámoljuk 25 éves. A legszebb korban van. Az insta oldalán 100 ezer követő van egyenlőre. A 25 éves hölgy 5 évvel ezelőtt még pultosként dolgozott, ám állítása szerint a modellkedés teljesen megváltoztatta életét és azóta még büszkébben vállalja fel magát.

Azt gondolod, hogy már minden láttál, akkor Alexas-t nézd meg báttya

Az élet valakinek ad, valakitől elvesz, és vannak akiknek duplán ad. Milada arról híres, hogy impozáns méretekkel van megáldva.

Alexas egy igen feltűnő jelenség. Ezt azonnal megállapítottuk amint megláttuk az insta profilját. Nagy fejtörést okozott válogatni a képei között, de végül azért sikerült összeszedni nektek egy csokorra valót, bár az Ő esetében elég lett volna csak megosztani az insta linkjét, hisz az összes képe olyan, hogy a homlokunk is megizzadt már a puszta látványától.

Bebizonyítja nekünk, hogy bizony a természet is képes nagy dolgokat alkotni, a szó legszorosabb értelmében mert keressük mi a jelzőket, csak mindig elcsuklik a szavunk. Hatalmas, gyönyörű, maga a csoda és még fokozhatnánk de ezt látni kell. Ez bizony kétkezes, de már hiányzott egy ilyen is. Nem véletlenül gyűjtött maga köré 1 millió rajongót az Instagramon. Ember legyen a talpán aki a szemébe tud nézni.

Tina-nal maradt még pár kicsomagolatlan ajándék az ünnepekről

Sosem egyszerű valami egészen egyedi, személyre szabott meglepetéssel kedveskedni a születésnaposnak, de azért most már sokkal könnyebb dolgunk van, mint évekkel ezelőtt.

Manapság már nem kell lejárni a lábunkat és plázáról plázára vándorolni, hogy az embertömegben megtaláljunk a megfelelő ajándékot az ünnepeltnek. A különböző weboldalakró, webshopokról meríthetünk születésnapi ajándék inspirációt, ha már kifogyott az ötletekből és egy kattintással elintézhetjük a vásárlást. Azonban ez még csak egy része a nehézségnek, a másik kitalálni, hogy minek is örülne az ünnepelt. Na ez nem egyszerű, de úgy gondoljuk, hogy a mi ajándékunkkal most sok mindenkinek örömet fogunk okozni. Ilyen ajándékot nem hinnénk, hogy bárki is visszavinne: Tina már neki is kezdett a masni kioldásának, de mi innentől szívesen átvesszük ezt a melót.

A Londonban élő Tina ajándékát csak egy laza piros masni takarja, de az sem sokáig, a szépség ugyanis már neki is kezdett az “ajándék” kicsomagolásánakTina kisasszonyt jelenleg 2,5 millióan követik az Instagramon, nem véletlenül.

“Ezt nem lehet fürdőruhának nevezni” – Vasvári Vivien képtelen leállni

Vasvári Vivien közösségi oldala nem nevezhető unalmasnak, de most még Ő is rá tudott rakni egy lapáttal. Vivien folyamatosan adagolja magáról a hasonló felvételeket, ezúttal Balin piheni ki a tavalyi év fáradalmait és ha már ott volt akkor küldött nekünk is egy kis élménybeszámolót.

Legújabb Insta-fotója garantálja, hogy minden tekintet egy pontra szegeződik. Olyan felvétellel ajándékozta meg közel 850 ezer követőjét, hogy még a munkában ülve is szebb lett a napunk, ez a látvány ugyanis kárpótol mindenért, és felér bármilyen ajándékkal.