Luna úgy felforrósította a szobánkat, hogy az még a klíma se tudja lehűteni

A nyári nagy melegben sokan dolgoznak az otthonukban, ezért elengedhetetlen a kifogástalanul működő klíma, hogy hűvös környezetet teremtsünk vagy végezzük a munkánkat, illetve a napi teendőinket.

Amióta ilyen szélsőséges az időjárás, azóta gyakorlatilag más el se tudnák képzelni klíma nélkül az életünket. A nyári melegben bizony jól jön egy kis felfrissülés főleg ha autóval utazunk, mert ott még elviselhetetlenebb tud lenni a nagy meleg.

Luna azzal a problémával szembesült a minap, hogy a klímája megadta magát. Az ő esetében annyira ez nem gond, mert amúgy se vesz fel sok mindent így nagy melege nincs de a közösségi oldalán feltette a nagy kérdést, hogy ki tudna ajánlani egy jó klíma szerelőt. Mondani se kell hirtelen mindenki szakember lett és ezrével érkeztek a telefonszámok. Luna egyébként Argentínában él, ha valaki útnak indulna az semmiképpen se autóval tegye.

Sophie mindig jól lakat minket, most is egy nagy adag tejjel kísértük le az ebédet

Gyerekkorunkban mindig azt hallgattuk a szüleinktől, hogy igyál sok tejet mert attól fogsz majd jó nagyra nőni. Annyira azért nem voltunk oda érte, még annak ellenére se hogy akkor legalább még lehetett normális tejet kapni a boltban anélkül, hogy az összetevőket kellett volna fürkészni a doboz hátoldalán.

Kedvező élettani hatásaiknak köszönhetően az egészségmegőrzésben és betegségmegelőzésben is fontos élelmiszerek. Erősíthetik az immunrendszert és szerepet játszhatnak a szív- és érrendszeri-, a magasvérnyomás-betegség, az elhízás, a csontritkulás és a fogszuvasodás megelőzésében. Egy szó mint száz érdemes fogyasztani.

Azonban mielőtt még megijednétek, hogy arculatot váltottunk, szeretnénk nektek bemutatni Sophie-t. Annyira édes, hogy egy cukrászdában lenne a helye a sütemények között, bár Őt nyugodtan fogyaszthatják a cukorbetegek is. Tényleg egy bájos tünemény, és nem csoda, hogy ezek után húzóra meg fogsz inni 1 liter tejet.

Nem tortával ünnepelte a fitnesz nagyi a szülinapját, inkább 15 „edzőpartnerrel” nyomott fekve

Andrea eddig sem rejtegette életét, bátran mesélte el a kalandjait. Most sem fogta vissza magát: elárulta, milyen élményben volt része Ibizán.

A jelenleg Londonban élő, 53 éves Andrea 18 évvel ezelőttig teljesen átlagos életet élt. Ekkor azonban férjével úgy döntöttek, jobb, ha külön utakon folytatják, ő pedig „második virágzását” éli azóta: az egészséges életmód és a fitnesz megszállottja lett, no meg a pasiké. Korábban elárulta, válása óta több, mint 700-t fogyasztott el belőlük, az utóbbi időben pedig ő is kedvet kapott az OnlyFans-hez, ahol jelenleg öt élettársával szórakoztata a nagyérdeműt, a legfiatalabb 23 éves, de a legidősebb is csak 38.

Szülinapját pedig egy hatalmas bulival ünnepelte meg, méghozzá Ibizán. A zártkörű rendezvény érdekessége az volt, hogy a dresszkód csak egy maszk volt.

„Eleinte furcsának találtam, de szeretem  kalandokat, így hát jó buli volt. Amire odaértem, már vagy 500 ember volt ott, és kialakult egy nagy adok kapok. Az egy napig tartó buli alatt körülbelül 15 csődört fogyasztottam el, legalábbis rájuk emlékszem – idézte fel élményeit Andrea.

Maria profi műsorvezető, és Őt látva meg kellett innunk egy nagy bögre tejet

Gyerekkorunkban mindig azt hallgattuk a szüleinktől, hogy igyál sok tejet mert attól fogsz majd jó nagyra nőni. Annyira azért nem voltunk oda érte, még annak ellenére se hogy akkor legalább még lehetett normális tejet kapni a boltban anélkül, hogy az összetevőket kellett volna fürkészni a doboz hátoldalán.

Kedvező élettani hatásaiknak köszönhetően az egészségmegőrzésben és betegségmegelőzésben is fontos élelmiszerek. Erősíthetik az immunrendszert és szerepet játszhatnak a szív- és érrendszeri-, a magasvérnyomás-betegség, az elhízás, a csontritkulás és a fogszuvasodás megelőzésében. Egy szó mint száz érdemes fogyasztani.

Azonban mielőtt még megijednétek, hogy arculatot váltottunk, szeretnénk nektek bemutatni Maria-t. Annyira édes, hogy egy cukrászdában lenne a helye a sütemények között, bár Őt nyugodtan fogyaszthatják a cukorbetegek is. Tényleg egy bájos tünemény, és nem csoda, hogy ezek után húzóra meg fogsz inni 1 liter tejet. Mari egyébként az egyik olasz televízió sport rovatának a műsorvezetője. Kár, hogy a hazai kábelszolgáltatóknál nem lehet fogni azt a csatornát, törzsnézők lennénk.

Elállt az ellenőr szava a villamoson amikor a bérlet helyett Annie mást mutatott fel

A tömegközlekedési eszközökön sose unatkozunk, valahogy mindig találunk egy-egy csodabogarat vagy észreveszünk olyan dolgokat ami nem mondható hétköznapinak. Ebből eredően egyesek szeretnek így utazni mások azonban ki nem állhatják.

Mi most a tömegközlekedés egy szebb formáját fogjuk bemutatni. Próbálunk ezzel is meggyőzni, hogy miért érdemes otthon hagyni az autót és venni egy bérletet. Nyilván a kényelemről le kell mondanunk, azonban a látvány sokszor kompenzál minket.

Paloma már nem először szerepel nálunk. Ő mindig tud valami olyat tenni, hogy utána hetekig mindenki róla beszéljen. Most villamosra szállt azonban nem vett jegyet, de olyan meggyőző volt az ellenőrnek, hogy megúszta bírság nélkül.

Annie többet fogyaszt mint egy V12-es BMW motor, csak ő férfiakból

Tavaly nyáron könnyes szemekkel búcsúztattuk el a BMW tizenkét hengeres motorjait, ugyanis nem készít több V12-est a bajor gyártó.

A mai tinédzsereknek nagyrészt fogalmuk sem lehet róla, mi az a hengerelrendezés, mit jelent, hogy négyhengeres, sorhatos vagy V12-es. A V8-ról talán már hallottak a filmekből, vagy a Tik-Tokon pörgő rövid videókból. Amikor a kortársaim és én voltunk fiatalok, nekünk a V12 volt az, ami piszkosul menő volt, hiszen sem a turbórágóban, sem az autóskártyán nem volt több hengerszámmal rendelkező verda. Ha V12-est húztál, az mindent vitt.

Egy ilyen autót még ha valaki nagyvonalúan nekünk adna se biztos, hogy fent tudnánk tartani, vagy ha igen azt a pénztárcánk erősen megérezné. Nem is ildomos most arról beszélni, hogy ezek a csodálatos motorok mennyit ettek 100-on. Nem ezért szerettük őket. Valahogy a nőkkel is így vagyunk a szívünk mélyén.

Az ausztrál Annie Knight 300 férfit fogyasztott el. Vannak akik erre felkapják a fejüket, de úgy vannak vele, hogy jó ez még belefér, fiatalság bolondság. Azonban amikor azt hozzá tesszük, hogy egy év alatt akkor azért már többen lefagynak. Hát na, van fogyasztása a hölgynek az biztos. Nemrég elárulta mi volt az a legfurcsább kérés amit teljesítenie kellett.

„Kaptam egyszer egy háromoldalas szöveget, ami olyan volt, mint egy forgatókönyv, benne volt pontosan, miket kell felolvasnom. Az egészet valószínűleg három órámba telt volna leforgatni, mert annyira részletes volt… A forgatókönyv szerint én voltam a legjobb barátjának a felesége, ő pedig átjön, hogy segítsen nekem valamiben. A legjobb barátja persze nem volt otthon, és én nagyon odáig voltam a történet szerint” – mesélte. 500 ausztrál dollárt kínáltak neki a munkáért, ez körülbelül 120 ezer forintnak felel meg.

Elizabeth Hurley bármit csinálhat mert mi úgy is csak egy dologra tudunk figyelni

Elizabeth Hurley megállíthatatlan, az 57 éves színésznő nem tud megöregedni.

Elizabeth Hurley olyan képeket tölt fel Instagram-oldalára mostanság, hogy azok mindig mosolyt csalnak az arcunkra. Egyáltalán nem látszik rajta a kor és lehet, hogy már közeledik a 60-hoz, de jó pár évet letagadhatna. Ennek ellenére a színésznő nem teljesen elégedett magával, és korábban így nyilatkozott:

“A legtöbb ember jól elvan a strandon fekvő pozícióban, de mikor felkelnek a helyükről, eltakarják magukat, velem egyetemben. Én nagyon szeretek beburkolózni. Nem nagyon szoktam nyilvános strandokra járni, túl öreg vagyok már ehhez. De otthon azért még igen.”

“Nagyon nehéz, hogy odafigyeljek mit eszem és hogy mennyit tornázzak. Nagyon sok Estée Lauder krémmel kenem magam, ezekkel mindig törődnöm kell” – fogalmazott az 57 éves színésznő, aki elmondta, tudja, hogy ruha-tervezőként egyébként is életének egy része abból áll, hogy jól kell kinéznie, de tényleg a táplálkozás a legfontosabb: „Húst és halat eszem, de sok zöldséget is. Az elmúlt évben arra kezdtem figyelni, hogy az ételeim 50%-a zöldségből álljon. Nehéz, de tényleg sokat ér” – mondta.

Még ha a Barbie film felejthető is, Bella Thorne tett róla a premieren, hogy Ő ne legyen az

Számos gyerekszínészt ismerünk, akik miután megöregedtek kegyvesztetté váltak a filmiparban. Egy részünk a későbbiekben is tudta kamatoztatni az ismertségét, de voltak olyanok is akik nem tudtál elfogadni, hogy felnőttként már nincs rájuk szükség és ezért egyre jobban lecsúsztak a lejtőn.

Nem egy könnyű szerep ez ha belegondolunk, hisz a csillogásból, a hirtelen jött népszerűségből nehéz kilépni. Amilyen magaslatokat élnek meg ezek a gyerekszínészek, olyan mélységeket is miután “eljár felettük az idő”.

Bella Thorne is gyerekszínészként kezdte, majd a bájos kislányból egy érett, magával ragadó nő lett. Ilyen szépséggel könnyű lehet boldogulni, gondolnánk de neki se volt egyszerű. Mostanra azonban egy ismert híresség lett, aki énekesi babérokra tör. Az más kérdés, hogy a kis bájos Disney hercegnő arculatot váltott.

Nemrég azzal került a sajtóba, hogy egy több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára. Thorne vidéki esküvőt akar, ráadásul Nagy-Britanniában, ahonnét vőlegénye származik. Most pedig a Barbie film premierjén járt, de többet nézték őt mint a filmvásznat.

Lehet, hogy reng mint a kocsonya, de Everly így is ízlene

Egy fáradt, munkával teli nap végén semmi másra nem vágyunk mint arra hogy végre egyenesbe helyezzük fáradt testünket. Beesünk az ágyba és a kedvenc műsorunkra kapcsolunk, próbáljuk teljesen kiszellőztetni az agyunkat. Ahhoz, hogy ez még jobban menjen ha nem bánjátok segítségül hívtunk valakit, aki huncut mosolyával fogja feldobni a napunkat.

Everly egy igen feltűnő jelenség. Ezt azonnal megállapítottuk amint megláttuk az insta profilját. Nagy fejtörést okozott válogatni a képei között, de végül azért sikerült összeszedni nektek egy csokorra valót, bár az Ő esetében elég lett volna csak megosztani az insta linkjét, hisz az összes képe olyan, hogy a homlokunk is megizzadt már a puszta látványától.

Bebizonyítja nekünk, hogy bizony a természet is képes nagy dolgokat alkotni, a szó legszorosabb értelmében mert keressük mi a jelzőket, csak mindig elcsuklik a szavunk. Gyönyörű, maga a csoda és még fokozhatnánk de ezt látni kell. Ez bizony rendben van.

Talia először a koliban dobta le a dresszt, most évi 300 milliót keres vele

Minden vágya az volt, hogy diplomát szerezzen, de nehezen tudta fizetni tanulmányait, ezért úgy döntött: könnyű pénzszerzési lehetőségek után néz, és elad pár képet magáról a neten.

Egy darabig nem sokra ment a dologgal, de aztán elindította saját OnlyFans-csatornáját, amivel mára odáig jutott a még mindig csak 26 éves Talia, hogy évi 1 millió dollárt (átszámítva nagyjából 300 millió forintot) keres.

“Folyamatosan aggódnom kellett a pénz miatt. Hónapról hónapra éltem, és épp csak kijöttem a pénzemből. Noha az egyetemtől kaptam támogatást, de minimálisat, így hogy mindent ki tudjak fizetni, hitelt kellett felvennem ”

Talia egyébként Miamiban él, és tudjuk, hogy ott bizony mindig jó idő van. A napsütésben pedig mit lehet csinálni? Igen, kimenni a strandra, Ő pedig előszeretettel jár is és ezt nem rejti véka alá.