Na még egy tanárnő, aki 2024 már biztosan nem fog tanítani

Ha egy kicsit visszaugrunk az időben és képzeletben újra beülünk az iskolapadba akkor gyakorlatilag a férfiak 90% biztos meg tud nevezni egy olyan tanárnőt a múltból, aki nagy hatással volt serdülő korára. Persze akkor még nem hallottunk olyan sztorikat mint manapság, hogy a tanárnők miket csinálnak a nebulókkal a szertárban. Pedig mi képzeletben ugyanezeket éltük át.

Bemutatjuk nektek Sarah-t, aki hat éven keresztül tanított, ám a munka az évek alatt egyre jobban felőrölte. Munkája mellett ráadásul a doktorijára is készülnie kellett, ami ugyancsak rengeteg energiát őrölt fel – és még a keresete is olyan alacsony volt, hogy szinte egyik napról a másikra éltek.

Kereset kiegészítés miatt kezdett el modellkedni. Sarah először nem találta a helyét a kamera előtt, mindenben a párja segített neki, és ő is volt az, aki a fotókat készítette, amik először az Instára kerültek fel. Innen már egyenesen következett, hogy 2019-ben a volt tanárnő elindítsa saját oldalát, ahol még jobban odatehette magát. Mára – amellett, hogy örömmel és magabiztosan teszi ki a képeit – 12-szer többet keres, mint férje.  Sarah ugyanúgy tanárnői szerepben tündököl, értékeléseket és osztályzatokat ad ügyfeleinek, mintha dolgozatokat javítana.

Linne ajándékát nem vinnénk vissza újévkor

Túl vagyunk a karácsonyon, lassan belépünk az újévbe, amikor megindul a roham a plázák üzleteibe.

Velünk is előfordult már, hogy olyan ajándékkal próbáltunk kedveskedni szerettünknek, amire az ég világon semmi szüksége nem volt, de olyan is akadt, hogy ugyanazt az ajándékot többször is megkapta az illető, vagy ha nem műszaki cikket vásároltunk, hanem mondjuk valamilyen ruhaneműt, akkor pedig a mérettel voltak gondok. Ezek az esetek szinte minden családban előfordultak már. Január elején nem is nagyon érdemes vásárolni mennünk, na nem mintha annyi pénz maradt volna a zsebünkben, de ilyenkor tömegek igyekeznek visszavinni, vagy kicserélni a „hibás” terméket.

Mindig mondjuk, hangsúlyozzuk, hogy van egy ajándék, amit ugyan nem lehet megvenni a MediaMarkt-ban se megrendelni az ALZA-tól, de többet ér mindentől. Ő nem más mint egy lenyűgöző, csodálatos teremtés, aki minden napunkat képes szebbé varázsolni. Ilyen Linne is, aki a legrosszabb napjainkon is mosolyt varázsol az arcunkra. Reméljük az új évben mindenki megtalálja a maga angyalkáját.

Referenciáit látva nálunk egyértelműen Kiki az év ingatlanosa

Ha lakásvásárlás előtt állsz, akkor bizony most meghoztuk a segítséget.

Az ingatlanközvetítő olyan szakember, aki szolgáltatási tevékenységet folytat az ingatlanok bérleti szerződésének megkötése vagy elidegenítésük létrejötte érdekében. Ingatlanhirdetéseket ad fel; olyan személyeket keres, akiknek eladó vagy kiadó ingatlanjuk van, illetve eladó vagy kiadó ingatlant keresnek, és őket összeközvetíti, hogy az ingatlanbérlet vagy adásvétel létrejöjjön.

Na már most sok mindenkinek elég rossz tapasztalata van az ingatlanosokkal kapcsolatban. Aki hirdetett már ingatlant eladásra az tudja, hogy mennyire tudnak nyomulni. Majd Ők megoldják, na persze egy jó kis jutalékért. Azonban ez a szakma is olyan, hogy itt is vannak rendes, hozzáértő, profi szakemberek, akik sok mindenben tudnak segíteni. Most pedig ajánlunk egyet, akit még mi is szívesen kérnénk fel a közös együttműködésre. Ő nem más mint Kiki aki a jogiegyetem elvégzése után az ingatlan piacon próbált szerencsét. Szerencsére azonban a munkája mellett van ideje néha megállni egy pillanatra a fényképezőgép előtt.

Linnebel elugrott bevásárolni szilveszterre, de a „ruhájára” senki nem volt felkészülve

Ha le kell szaladni a boltba, akkor azért az esetek többségében nem szoktuk kicsípni magunkat, és általában valami otthoni göncben megyünk le, azonban Linnebel még ezt is új szintre emelte.

Lehetne tanárnő, jogász, ügyvéd, orvos de Linnebel nem ez a kategória, Ő szereti megfogni a munka könnyebbik végét, és mást is. A meglehetősen feltűnő hölgy szívesen tesz olyan dolgokat, amitől majd hetekig róla beszélnek. Van is 1,5 millió lelkes követője az Instagramon. Legutóbbi dobása az volt amikor elment vásárolni és úgy gondolta, hogy megmutatja a zöldségpultnál, hogy milyen friss az árú.  Ebből volt is egy kis pereskedés, az áruházlánc nem nézte olyan jó szemmel a produkcióját. Mindenesetre mi is gyakrabban járnánk az asszonnyal bevásárolni ha ilyen látnivalóban lehetne részünk.

„Készen állsz utolsó pillanatban vásárolni?” – írta a legfrissebb videója mellé, aki úgy tűnik, nem annyira állt készen, mert márt pár dolgot elfelejtett magára kapni. Könnyen lehet, hogy a floridai szépség tényleg az utolsó pillanatokra hagyta a bevásárlást, de ennek jó páran csak örülni tudtak.

Valenti miért bíbelődne a főzéssel, ha ilyen svédasztalt kínál nekünk

Nektek milyen elvárásotok van egy nővel szemben? Az igazság az, hogy még hiszünk benne, hogy a mostani menyecskék is tudnak jól főzni, és ha kell meg tudják nekünk sütni a kedvenc süteményünket.

Sajnos a valóság nagyon nem ez. A mai fiataloknak a konyhabútor kiválasztásnál kimerül a gasztronómiai ismerete. Munka után első a shopping, már amelyik dolgozik egyáltalán.

Így szilveszterhez közeledve felvetődik a kérdés ki mivel készül a jeles napra. Azt jól tudjuk, hogy a csirkét az esztendő utolsó napján még bátran fogyaszthatjuk, ám újévkor tiltólistás étel, mivel a hiedelem szerint elkaparja a szerencsénket. A disznóhús fogyasztása szinte kötelező, mivel az segít kitúrni a szerencsét. Épp ezért sok helyen elképzelhetetlen az évbúcsúztató a különféle sertéshúsok, malacsültek nélkül. Halat enni ugyanakkor nem ajánlott, mivel azzal elúszhat a szerencse. A káposztával, a babbal, a lencsével is pénz áll a házhoz. Azonban most ne várjatok 3 fogásos vacsorát. Valenti se az a nő, aki a frissen csinált körmeivel nekiáll nokedlit szaggatni, de nem is baj. Neki is megvan a maga feladata. Őt csak úgy nézzük és máris szebb a napunk.

Valenti először a koliban dobta le a dresszt, most évi 200 milliót keres vele

Minden vágya az volt, hogy diplomát szerezzen, de nehezen tudta fizetni tanulmányait, ezért úgy döntött: könnyű pénzszerzési lehetőségek után néz, és elad pár képet magáról a neten.

Egy darabig nem sokra ment a dologgal, de aztán elindította saját OnlyFans-csatornáját, amivel mára odáig jutott a még mindig csak 31 éves Valenti , hogy évi 1 millió dollárt (átszámítva nagyjából 300 millió forintot) keres.

“Folyamatosan aggódnom kellett a pénz miatt. Hónapról hónapra éltem, és épp csak kijöttem a pénzemből. Noha az egyetemtől kaptam támogatást, de minimálisat, így hogy mindent ki tudjak fizetni, hitelt kellett felvennem ”

Valenti egyébként Miamiban él, és tudjuk, hogy ott bizony mindig jó idő van. A napsütésben pedig mit lehet csinálni? Igen, kimenni a strandra, Ő pedig előszeretettel jár is és ezt nem rejti véka alá.

Hogy mit várunk az újévtől? Mondjuk Hailey-nek nagyon örülnénk

“Ezt a legnagyobb túlzással sem lehet fürdőruhának nevezni” –  ez az eslő ami eszünkbe jutott mikor Hailey Lopez kegújabb posztját megláttuk.

Hailey közösségi oldala nem nevezhető unalmasnak, de most még Ő is rá tudott rakni egy lapáttal. Folyamatosan adagolja magáról a hasonló felvételeket, ezúttal Balin piheni ki a tavalyi év fáradalmait és ha már ott volt akkor küldött nekünk is egy kis élménybeszámolót.

Hihetetlen de több millió dollárt keres azzal, hogy bődületes számú, több mint egy millió követőt tudhat magáénak az instagramon. Csak margószélen jegyeznénk meg, hogy két év alatt sikerült megdupláznia ezt a számot, ami nem kis teljesítmény. Legújabb Insta-fotója garantálja, hogy minden tekintet egy pontra szegeződik. Olyan felvétellel ajándékozta meg követőit, hogy még a munkában ülve is szebb lett a napunk, ez a látvány ugyanis kárpótol mindenért, és felér bármilyen ajándékkal.

Stephanie ugyan szoknyába csomagolta, de így sem tudta elrejteni a szemünk elől

Egy fáradt, munkával teli nap végén semmi másra nem vágyunk mint arra hogy végre egyenesbe helyezzük fáradt testünket. Beesünk az ágyba és a kedvenc műsorunkra kapcsolunk, próbáljuk teljesen kiszellőztetni az agyunkat. Ahhoz, hogy ez még jobban menjen ha nem bánjátok segítségül hívtunk valakit, aki huncut mosolyával fogja feldobni a napunkat.

Stephanie egy igen feltűnő jelenség. Ezt azonnal megállapítottuk amint megláttuk az insta profilját. Nagy fejtörést okozott válogatni a képei között, de végül azért sikerült összeszedni nektek egy csokorra valót, bár az Ő esetében elég lett volna csak megosztani az insta linkjét, hisz az összes képe olyan, hogy a homlokunk is megizzadt már a puszta látványától.

Bebizonyítja nekünk, hogy bizony a természet is képes nagy dolgokat alkotni, a szó legszorosabb értelmében mert keressük mi a jelzőket, csak mindig elcsuklik a szavunk. Gyönyörű, maga a csoda és még fokozhatnánk de ezt látni kell. Ez bizony rendben van. Legújabb bejegyzésében csak ennyit írt:

Karácsonyi miniszoknya, valaki?” – kérdezi a legfrissebb videója mellett. Az ausztrál szépség nagy sikert aratott a posztal, a közel 3 milliós követőtábora pár perc alatt kedvelésekkel és hozzászólásokkal hálálta meg.

Aishah miért bíbelődne a főzéssel, ha ilyen svédasztalt kínál nekünk

Nektek milyen elvárásotok van egy nővel szemben? Az igazság az, hogy még hiszünk benne, hogy a mostani menyecskék is tudnak jól főzni, és ha kell meg tudják nekünk sütni a kedvenc süteményünket.

Sajnos a valóság nagyon nem ez. A mai fiataloknak a konyhabútor kiválasztásnál kimerül a gasztronómiai ismerete. Munka után első a shopping, már amelyik dolgozik egyáltalán. Aishah se az a nő, aki a frissen csinált körmeivel nekiáll nokedlit szaggatni, de nem is baj. Neki is megvan a maga feladata. Őt csak úgy nézzük és máris szebb a napunk.

Egyszerűen nem lehet betelni a legszebb időjós matekkönyvbe illő idomaival

Yanet Garcia már teljesen karácsonyi lázban ég, és természetesen Ő is kellemes ünnepeket kívánt követőinek.

Mekkorát fordult a világ, emlékszünk még gyerekkorunkra, amikor csak olyan emberek kerülhettek be a TV-be műsorvezetőként, bemondóként, időjárásjelentőként, akik médiaszakon tanultak, és végigjártál a vele járó ranglétrát. Most meg hétről hétre csak kapkodjuk a fejünket, milyen TV bemondó hölgyekről látunk videókat akik, már a puszta megjelenésükkel eladják a műsort.

Yanet polgári foglalkozását tekintve időjósként dolgozik, és óriási népszerűséget szerzett, már közel 15 millió ember követi az Instagramon. Szépségére rengetegen felfigyeltek, így a tévézés mellett a modellkedéssel is sok időt tölt, több nagy márkával dolgozott már együtt. A mexikói szépség szintén nagy karácsonyi lázban ég, a legfrissebb bejegyzésében pedig kellemes ünnepeket kívánt a rajongóinak, mindezt pedig egy  piros csipkecsodában tette meg.