Elle képes olyan súlyokat emelni, hogy akár bútorpakolónak is elmehetne

Elle egy elismert életmódtanácsadó, aki saját YouTube csatornáján keresztül segít az embereknek egészségesebb életmód kialakításában. Mint személyi edző, különösen nagy hangsúlyt fektet a testi erő és az állóképesség fejlesztésére. Izmai olyan lenyűgözőek, hogy még a férfiak is megirigyelhetnék. Elle képes olyan súlyokat emelni, hogy akár bútorpakolónak is elmehetne.

YouTube csatornáján változatos edzésprogramokat és táplálkozási tanácsokat oszt meg követőivel, akik nap mint nap inspirációt merítenek belőle. Videói között megtalálhatók erősítő edzések, kardió programok és nyújtási gyakorlatok is. Elle lelkesedése és szakértelme révén sokakat motivál arra, hogy elkezdjék vagy folytassák a rendszeres testmozgást.

Számtalan pozitív visszajelzést kap követőitől, akik hálásak neki az életmódjukban bekövetkezett változásokért. Elle hite abban, hogy mindenki képes elérni a kívánt eredményeket, ha elég kitartó és következetes. Saját példája is ezt bizonyítja, hiszen ő maga is hosszú utat tett meg, hogy elérje jelenlegi formáját.

Elle számára az edzés nem csak fizikai, hanem mentális erőt is ad. Csatornáján gyakran beszél arról, hogy az egészséges életmód milyen pozitív hatással van az önbizalomra és az általános közérzetre. Minden egyes videójával arra törekszik, hogy követőit arra ösztönözze, hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból.

Alexa gyerekkora óta kitűnt fotogén vonásaival, ami hamarosan a szakma csúcsára repítette őt

Alexa Los Angelesben nőtt fel, ahol már egészen fiatalon felfigyeltek a szépségére. Gyerekkora óta kitűnt fotogén vonásaival, ami hamarosan a modell szakma felé irányította őt. 14 éves korában kezdte modellkarrierjét, és azóta is sikeresen dolgozik a divatiparban. Elbűvölő megjelenése és természetes eleganciája hamar elnyerte a fotósok és divattervezők tetszését.

Los Angeles vibráló és inspiráló környezete csak tovább fokozta Alexa kreativitását és szenvedélyét a divat iránt. A város divatbemutatói és fotózásai révén Alexa számos neves magazinban és kampányban szerepelt. Az évek során nemcsak a kifutókon, hanem reklámokban és különböző divatkampányokban is feltűnt. Fiatal kora ellenére már komoly tapasztalattal rendelkezik a szakmában.

Tehetsége mellett rendkívül elkötelezett is a munkája iránt, amit a szakma legjobbjai is elismernek. Los Angeles pezsgő kulturális életének köszönhetően folyamatosan új lehetőségek nyílnak meg előtte. Modellkarrierje során rengeteg országot bejárt, és számos elismert divattervezővel dolgozott együtt.

Inspirációt jelent sok fiatal lány számára, akik szintén a modellkedésről álmodnak. Sikereinek titka nemcsak a szépségében, hanem kitartásában és profizmusában is rejlik. Mindig a legjobbat nyújtja, legyen szó fotózásról vagy divatbemutatóról. Alexa karrierje továbbra is felfelé ível, és várhatóan még sok izgalmas projektben fog részt venni a jövőben.

Takky, a csinos idegenvezető, aki nap mint nap megosztja Thaiföld csodáit a turistákkal

Takky, a csinos és barátságos idegenvezető, Thaiföldön él, ahol nap mint nap megosztja az ország csodáit a turistákkal. Szenvedélyesen szereti az utazást, ami tükröződik munkájában is. Takky ismeri Thaiföld minden rejtett zugát, így az ő vezetésével garantáltan felejthetetlen élményekben lesz részünk. Thaiföld gyönyörű tájai, lenyűgöző templomai és vibráló kultúrája elbűvölik az odalátogatókat.

Bangkok nyüzsgő piacaitól kezdve, Chiang Mai békés hegyvidékéig, Takky mindent megmutat, amit érdemes látni. A thaiföldi ételek különleges ízvilágát is megismerhetjük általa, hiszen a legjobb helyi éttermeket ismeri. Kedvessége és szakértelme révén úgy érezhetjük, mintha régi baráttal fedeznénk fel az országot. A kristálytiszta vízű tengerpartok és a trópusi erdők is elérhető közelségbe kerülnek vele.

Thaiföld varázslatos hely, ahol mindenki megtalálja a számára leginkább vonzó kikapcsolódási lehetőséget. Az Ő vezetésével nem csak a turistalátványosságokat látogatjuk meg, hanem a helyi kultúra mélyebb rétegeibe is betekintést nyerhetünk. Utazásaink során olyan élményekkel gazdagodunk, amelyek egy életre szólnak. Takky szakértelme és elbűvölő személyisége által Thaiföld még vonzóbb úti céllá válik.

Jessica egy sikeres tetoválóművész, de nem csak az élethű portréi miatt a kedvencünk

Egy sikeres tetoválóművész, Jessica Piergentili, lenyűgöző portrékat készít, amelyek élethűsége és részletgazdagsága mindenkit elvarázsol. Nóra tehetsége már fiatal korában megmutatkozott, és azóta is folyamatosan fejlődik. Az általa készített tetoválások kivételes művészi érzékről tanúskodnak, és ügyfelei sorra visszatérnek hozzá. Jessica különösen híres portréi miatt, amelyek olyan élethűek, mintha csak egy fotót látnánk a bőrön. Munkájában a precizitás és a szenvedély találkozik, ami minden egyes alkotását egyedivé teszi.

Nemcsak a tetoválások terén sikeres, hanem megjelenése is figyelemre méltó. Jessica magabiztos és stílusos, ami sokak számára inspiráló. Gyakran részt vesz különböző tetováló fesztiválokon és kiállításokon, ahol nemcsak munkái, hanem személyisége is lenyűgözi az embereket. Megjelenése mindig egyedi és különleges, egyénisége mindenkit magával ragad.

Szépsége és tehetsége harmonikusan egészítik ki egymást, amitől Jessica igazán különleges művész. Az általa készített tetoválások nem csupán rajzok a bőrön, hanem valódi műalkotások, melyek egy életen át elkísérik viselőjüket. Sikerének titka talán abban is rejlik, hogy mindig új kihívásokat keres, és sosem elégszik meg az átlagossal. Művészi pályafutása példaként szolgálhat mindazoknak, akik tehetségükkel és kitartásukkal szeretnének érvényesülni.

Veronica ha így kopogtatna be hozzánk, talán nem sértődnénk meg

Veronica Lengyelországban született, modellkedésből szerzett magának komoly hírnevet, ma már több mint 3,5 millió követője van az Instagramon. Veronica az évek alatt a vállalkozói világot is megismerte, jelenleg társalapítója egy lengyel marketingügynökségnek, amely influenszerek menedzselésével foglalkozik.

Először 2017-ben hívta fel magára a figyelmet azzal, amikor jogi diplomát szerzett és  19 évesen feleségül ment egy idősebb férfihoz, de négy évvel később elváltak; azóta pedig beindult a karrierje és óriási követőtáborra tett szert. A jogi pályát egyenlőre nem erőlteti, elmondása szerint túl unalmas számára de szüleinek szeretett volna bizonyítani azzal, hogy igenis meg tudja csinálni a diplomát. Nem is szeretnénk sokáig húzni az időt, íme Veronica:

Add el vagy vedd meg, de más választásod nem lesz mert Charlie egy dörzsölt ingatlanos

Charlie Riina ígéretes sakkozónak indult, de miután a Lengyelországban (Ania Krosinska néven) született lány számos rangos viadal megnyerése után Kanadába emigrált, más irányba terelte az életét. Mára a sakk már csak hobbiként maradt meg az életében.

Színésznőként, üzletasszonyként és állatvédő aktivistaként is megállja a helyét, mindemellett pedig kriminalisztikát hallgat a torontói egyetemen. Az Instagramon pedig 2,7 milliós táborral büszkélkedő tartalomgyártó. Idén bekerült a Maxim magazin szlovákiai kiadásának naptárába is. Charlie azonban egy profi és dörzsölt ingatlanos. Hozzá tartozik minden folyamat, egyrészt az ingatlan helyszíni felmérése, sok esetben a fotók és a leírás elkészítése, a vételár véglegesítése a tulajdonos elképzelései mentén, majd később az érdeklődőkkel való kapcsolattartás, az ingatlan bemutatása, és a tulajdoncserével járó papírmunkák előkészítése is.

Bár 3 éve vetette magát vele az ingatlanos szakmába, azt mondja megtalálta a számítását, és örömmel tölti el ez a munka. Szeret jönni menni, emberekkel foglalkozni. Szóval uraim ha valaki eladna vagy venni akkor soha rosszabb ingatlanost.

Malissia a Copacabana mesés partján tart nekünk egy kis idegenvezetést

Most szívesen lennénk Brazíliában, és nem csak az időjárás miatt, bár kétségtelen, hogy ott egész évben jobb idő van mint most itt nálunk. A strandok strandja cariocák, sztárok és kevésbé híres turisták kedvenc pihenő-, sétáló- és sportolóhelye. A csodálatos, klasszikus és örök Copacabana neve egybeforrt Rio de Janeiróéval.

Tényleg az egész valami mesébe illő. Nem csoda, hogy ez a négy kilométer hosszú strand a Világ legismertebb, és a város egyik legfontosabb látnivalója: 2012. óta, Rio de Janeiro egyéb természeti emlékeivel együtt, az UNESCO Világörökség listájának szereplője. Persze a strand mellett még a hölgyeket is érdemes megemlíteni mert tényleg az egész egy olyan mintha egy álomvilágban játszódna. Nem így gondolod? Akkor megmutatjuk most neked Malissia-t. Az a mosoly, az a kisugárzás, az a test, hidd el meg fog győzni, mi nem találunk benne hibát. Ha csak nem azt,hogy meghívhatna minket Brazíliába.

Brittany szakács és igen tud nokedlit szaggatni

Valljuk be melengeti lelkünket ha egy nő tud főzni, méghozzá jól. Ebben a rohanó világban jól tud esni ha a párunk egy kis vacsorával készül nekünk a munkanap végén és nem pedig valami gyors kaját kell magunkba tömnünk.

Modell és séf – nem túl gyakran találkozhatunk ezzel a karrierpárosítással. Brittany mindkettő egyszerre, igaz, a modellkedést már csak alkalmanként űzi, jelenleg a gasztronómia az első számú szenvedélye.

2020 tavaszán költözött New York-ba ahol a világ egyik legjobb gasztronómiai akadémiáját is elvégezte. Elmondása szerint az elején húzós volt modellként beállni híres séfek keze alá dolgozni, sokszor kiközösítve érezte magát, de napról napra bizonyította rátermettségét. Brittany egyébként idén készül megnyitni a saját éttermét, amit már évek óta megálmodott. Elmondása szerint ha majd visszavonul a divat világától akkor így szeretné bebiztosítani a jövőjét.

Olyat még nem láttunk hogy valaki séf és modell egyszerre, de íme Brittany

Modell és séf – nem túl gyakran találkozhatunk ezzel a karrierpárosítással. Brittany mindkettő egyszerre, igaz, a modellkedést már csak alkalmanként űzi, jelenleg a gasztronómia az első számú szenvedélye.

2020 tavaszán költözött New York-ba ahol a világ egyik legjobb gasztronómiai akadémiáját is elvégezte. Elmondása szerint az elején húzós volt modellként beállni híres séfek keze alá dolgozni, sokszor kiközösítve érezte magát, de napról napra bizonyította rátermettségét.

Brittany egyébként idén készül megnyitni a saját éttermét, amit már évek óta megálmodott. Elmondása szerint ha majd visszavonul a divat világától akkor így szeretné bebiztosítani a jövőjét.

Ugyan HR diplomája van, de távol áll tőle az irodai munka, inkább a magazinok címoldalán

Coral lehetett volna tanárnő vagy akár könyvelő ugyanis szülei ilyen jövőt szántak neki, de akkor most nem láthatnánk mindazt amit a jóisten adott neki. Az amerikai lánynak mindene megvan ahhoz, hogy sikeres legyen. Azonban soha nem szerette volna, hogy azt gondolják róla, hogy buta, ezért HR szakon sikeres diplomát szerzett, azonban egy ideig biztos nem fog ezen a területen elhelyezkedni.

Coral minden ismert és népszerű oldalon megtalálható és egyike azoknak, akik a legtöbb követővel rendelkeznek. Ez pedig elég ahhoz, hogy szépen lehessen vele keresni. Pár év alatt milliókat lapátolt össze és nem forintban, hanem dollárban. Az, hogy ez meddig tartható fent az még a jövő zenéje. Mindenesetre nem egy unalmas személyiség és talán pont az a titka, hogy nem mindent dob elénk, pont csak annyit, hogy az ember várja, hogy holnapra mit tartogat nekünk.