Margarida-val szívesen elutaznánk egy görögországi last minute útra

Mykonos a görög szigetek egyik legkedveltebb úti célja, és jó okkal: páratlan szépsége és pezsgő éjszakai élete mindenkit magával ragad. A kristálytiszta tenger és a fehér homokos strandok tökéletes helyszínt nyújtanak a pihenéshez és a feltöltődéshez. A sziget híres szélmalmai és fehérre meszelt épületei ikonikus látványt nyújtanak, ami egyedülálló atmoszférát teremt. Mykonos városa tele van szűk kis utcácskákkal, ahol elbűvölő boltok, kávézók és éttermek sorakoznak. Az ételek is lenyűgözőek: a helyi konyha friss tengeri herkentyűkkel és hagyományos görög fogásokkal kényeztet.

Azoknak, akik szeretik a történelmet, közel van Delos szigete, amely az ókori világ egyik legfontosabb régészeti lelőhelye. Mykonos híres a vibráló éjszakai életéről is, ahol világszínvonalú DJ-k és partiszínterek várják a szórakozni vágyókat. A sziget különböző partszakaszai más-más hangulatot kínálnak: míg néhány strand csendesebb és nyugodtabb, mások pezsgő társasági életet biztosítanak. A luxushotelek és villák számos lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra, de a családbarát szállások is bőségesen megtalálhatók. Mykonos emellett remek hely a vízi sportok szerelmeseinek, legyen szó szörfözésről, vitorlázásról vagy búvárkodásról.

Mi most megtaláltuk a legmegfelelőbb személyt az utazásra, Margarida személyében.

Kimori imádja a sport autókat és benzingőzt, szóval elektromos rollerrel ne is próbálkozz

Kimori, a fiatal nő, aki gyerekkora óta az autók szerelmese, ma is nagy rajongója a sportautóknak és a benzingőznek. Már kislányként is órákat töltött azzal, hogy a garázsban nézte édesapját, ahogy az autókon dolgozott, és ez az élmény mélyen belevésődött az emlékezetébe. Míg más lányok babákkal játszottak, ő modellautókat gyűjtött, és autós magazinokat olvasott. Bár a sportautók és a benzingőz iránti szenvedélye nőként szokatlannak számít, soha nem engedett a társadalmi elvárásoknak, és nem próbált beilleszkedni a hagyományos szerepekbe.

Felnőttként saját sportautót vásárolt, és rendszeresen részt vesz különböző autós találkozókon. Ilyenkor szívesen osztja meg tudását és tapasztalatait más rajongókkal, akik hamar felismerik, hogy Kimori valódi szakértője a gépjárművek világának. Nemcsak a sebesség vonzza, hanem a motorok technikai részletei, az aerodinamika és az autók belső felépítése is. Évek során komoly autós közösséget épített maga köré, ahol férfiak és nők egyaránt tisztelik, amiért nemcsak beszél az autókról, hanem képes saját maga is szerelni őket.

Kimori számára az autók nem csupán hobbik, hanem életformát jelentenek. Az autóversenyeket rendszeresen követi, és álma, hogy egyszer részt vegyen egy amatőr versenyen is. Az autós szenvedélye a mindennapokban is megmutatkozik: nemcsak vezeti őket, hanem gondoskodik is róluk, és folyamatosan fejleszti saját tudását. Bár sokan meglepődnek, amikor megtudják, mennyire elkötelezett az autók iránt, ő büszkén vállalja a szenvedélyét.

Tori a kamera mind két oldalán megállja a helyét

Szokták mondani, hogy háromféle fotós létezik. Az amatőr, a művész és a profi. Az amatőr a felszereléséről beszél, a profi a pénzről, a művész pedig a fényekről. Na most mi mutatunk egy negyedik típust is, aki a kamera mind két oldalán megállja a helyét.

Tori hobbiként tekintett a fényképezésre, de folyamatosan fejlődni akart, rengeteget tanult és elmondása szerint már minden egyes fényképezőgép-vázat és a velük kombinálható kiegészítőket kipróbált.  Nem sajnálta a befektetett energiát és pénzt ugyanis most már Ő is profi fotósként dolgozik, azonban nagyobb százalékban még mindig Őt fotózzák.

Elmondása sikerét a szeplőknek köszönheti. Azt mondjuk eddig is tudtuk, hogy a vörös lányok állítólag a legtüzesebbek hölgyek közé tartoznak. Van bennük elég élet és rafinéria, nem mondjuk hogy nyugodt velük az élet, mert bizony ha megbántjuk őket igencsak vissza tudnak vágni. Szeretjük ezt a heves temperamentumot mind az életben mind pedig este is. Velük egy pillanatra se unalmas az élet.

Folytatódik a bajnokok ligája, de előtte Agata-val bemelegítünk

A férfiak többsége szereti a focit, vagy legalábbis elmegy megnézni egy-egy meccset a haverokkal, addig sincs otthon az asszonnyal. Azonban a női nem képviselőinél ez pont fordítva van. Az a csaj, aki szereti a focit az ritka mint a fehér holló, és ha van egy-egy elvétve, akkor a barátnői miatt úgyse nézi mert megkapja, hogy “Olyan uncsi vagy!”. Nekünk pont ezért igazi gyöngyszem ha van olyan nő, aki nemhogy nézi, de alkalomadtán rúgja is a bőrt. Persze jobban szeretjük ha húzza, de most azt is megkapnánk az edzés után.

Az elmúlt három évtized legnagyobb változása jön a Bajnokok Ligájában (BL), a 2024–25-ös szezon kezdetével elfelejthetjük a csoportkört, helyette egy jóval bonyolultabb, de az UEFA szerint nagyon izgalmas rendszer jön. Hasonló formátumra áll át az Európa-liga, a Konferencia-liga pedig némileg más, de szintén jelentősen átalakított lebonyolítást követ majd.

A legfőbb vezérelv természetesen a pénz, a több mérkőzés (a selejtezőket nem számolva az eddigi 125 helyett 189 lesz) több tévés és jegybevételt jelent mind az UEFA-nak, mind a kluboknak. A 32-ről 36-osra növelt mezőnnyel viszont több, a BL-re talán nem annyira kész csapat is bejut majd a főtáblára, így több nagy arányú győzelem is lehet majd. Az viszont, hogy nem egy csoporton belül, hanem mindenki ellen nézve kell kiharcolni a továbbjutást, növelheti az izgalmakat, hiszen kisebb valószínűséggel fordulhat elő, hogy egy topcsapat két fordulóval a vége előtt már bebiztosította a csoportelsőségét, és az utolsó, nyolcadik meccsen is küzdeni kell azért, hogy mondjuk elkerüljék a nyolcaddöntők előtti pluszkört. Na de nézzük mi a helyzet a női focival.

Agata az olaszországi női liga egyik kiemelkedő sportolója. 29 éves, és elmondása szerint most van a legjobb formában. Azonban nem csak a focipályán állja meg a helyét.

Amber a legjobb ellenszer az őszi fáradtságra

Amber közösségi oldala nem nevezhető unalmasnak, de most még Ő is rá tudott rakni egy lapáttal. Amber folyamatosan adagolja magáról a hasonló felvételeket, ezúttal Balin piheni ki a tavalyi év fáradalmait és ha már ott volt akkor küldött nekünk is egy kis élménybeszámolót.

Hihetetlen de több millió dollárt keres azzal, hogy bődületes számú, több mint egy millió követőt tudhat magáénak az instagramon. Csak margószélen jegyeznénk meg, hogy két év alatt sikerült megdupláznia ezt a számot, ami nem kis teljesítmény. Legújabb Insta-fotója garantálja, hogy minden tekintet egy pontra szegeződik. Olyan felvétellel ajándékozta meg követőit, hogy még a munkában ülve is szebb lett a napunk, ez a látvány ugyanis kárpótol mindenért, és felér bármilyen ajándékkal.

Ha még eddig nem ismerted Berki Dorina-t akkor pont itt az ideje

Gyorsan válságba került a kapcsolata a TV2 legújabb, népszerű műsorában. Berki Dorina vélhetően már újra szingli.

Berki Dorina nemcsak 10 millió forinttal lett gazdagabb, amikor megnyerte a SuperTV2 Power of Love című párkereső realityjét, hanem összejött a műsorban Noellel, akivel azóta egy párt alkotnak. Illetve, amikor a Kísértés című realityt forgatták Thaiföldön, még együtt voltak: azért jelentkeztek a műsorba, hogy teszteljék, mennyire erős a kapcsolatuk, de már az első hetekben engedtek a kísértésnek, és elkezdtek másokkal flörtölni Berki Dorina vélhetően már újra szingli, az Instagram-oldala pedig tele van jobbnál jobb képekkel.

A Kísértés első tábortűz-ceremóniáján a fiúk rövid videóban nézhették meg, hogy mit csinálnak a párjaik a villában, ahol 10 férfi kísértő próbálja megingatni a kapcsolatukat. Dorina kisfilmje teljesen sokkolta Noelt, ezt pedig nem is bírta magában tartani. Azóta Dorina még jobban összemelegedett az egyik kísértővel, már csókolóztak is. Ennek ellenére ő is nagyon kiakadt,miután látta, hogy a barátja mit művel a másik villában nélküle.

„Azt sajnálom a legjobban, hogy magamat ostorozom folyamatosan, mindig, minden esetben, bármi baj van” – mondta zokogva a kamerák előtt a reality-szereplő.

Romina ugyan fürdőruhának nevezi, de ez a zsebkendőnyi anyag nem az

Sona közösségi oldala nem nevezhető unalmasnak, de most még Ő is rá tudott rakni egy lapáttal. Sona folyamatosan adagolja magáról a hasonló felvételeket, ezúttal Balin piheni ki a tavalyi év fáradalmait és ha már ott volt akkor küldött nekünk is egy kis élménybeszámolót.

Hihetetlen de több millió dollárt keres azzal, hogy bődületes számú, több mint egy millió követőt tudhat magáénak az instagramon. Csak margószélen jegyeznénk meg, hogy két év alatt sikerült megdupláznia ezt a számot, ami nem kis teljesítmény. Legújabb Insta-fotója garantálja, hogy minden tekintet egy pontra szegeződik. Olyan felvétellel ajándékozta meg követőit, hogy még a munkában ülve is szebb lett a napunk, ez a látvány ugyanis kárpótol mindenért, és felér bármilyen ajándékkal.

Hogy mit lehet csinálni egy esős napon? Franki tudja a megoldást

Egy esős nap otthon a pároddal remek alkalom lehet arra, hogy közösen töltsétek az időt és élvezzétek egymás társaságát.

A mai nap Franki Russell ad nekünk tanácsot arra vonatkozóan, hogy mit is kezdhetünk magunkkal ha egész nap ömlik az eső és beköszönt a hidegfront. A 30 éves új-zélandi szépség kedvenc évszaka az ősz. Szereti az esős napokat mert ilyenkor több időt tud magára és a párjára fordítani. Azért azt megjegyeznénk, hogy könnyű úgy ha az ember az év felét a munkájának köszönhetően tengerparton tölti.

Franki tanácsai azonban hasznosak. Főzzetek együtt valami finomat, például egy különleges vacsorát vagy desszertet. Nézzetek meg egy filmet vagy sorozatot, ami mindkettőtöket érdekel. Játsszatok társasjátékokat vagy kártyajátékokat. Készítsetek otthoni spa napot, masszázzsal és pihentető fürdővel. Rakjatok össze egy kirakóst vagy építsetek legót. Nézegessétek át a régi fotóitokat, és nosztalgiázzatok. Hallgassatok podcastokat vagy zenét együtt. Tervezettek meg egy következő utazást vagy hétvégi kiruccanást. Játszatok videójátékokat, ha szeretitek a közös játékokat.

Nekünk azonban még lenne ötletünk…..

Nem hiányzott ez a hidegfront, de van rá egy ellenszerünk Irina személyében

Ha így haladunk akkor lassan a fűtési szezon kezdetét veszi, de reméljük, hogy azért még kegyes lesz hozzánk és a pénztárcánkhoz a mérsékelt hőmérséklet. Az előttünk álló időszak sok mindenkinek okoz fejfájást abban a tekintetben, hogy akkor most mivel is fog fűteni a télen.

Magyarországon a legnépszerűbb fűtési rendszerek közé tartozik a szilárd tüzelésű-, a hőszivattyús-, a gáz- és az elektromos fűtés. Mi most azonban egy teljesen új megoldást kínálunk. Meghoztuk nektek Irina-t, aki fitneszedzőként tekint magára elsősorban, de az utóbbi időben modellként is egyre sikeresebb. Uraim, van az a kisugárzása ami úgy perzsel mint egy békebeli cserépkályha. Na nála ez abszolút megvan. Ugyan Diana magát nem tartja valami sokra, elmondása szerint élőben nem nagy valami szám. Hát mi ezen jó mosolyogtunk, azért megnéznénk mi azt élőben is.

Reméljük ez a hűvös idő még nem fog kopogtatni az ajtónkon, de hogy addig is ne fázzunk Irina most feltekeri a termosztátot.

Allie végleg otthagyta az ápolónői hivatását

Most nem szeretnék belemenni a hazai egészségügy helyzetébe, fejre is állhatunk úgy se lesz jobb. Szerencsére vannak még jó orvosok, bár tény, hogy fogyóban vannak, viszont mogorva életunt nővérekből Dunát lehet rekeszteni.  Megértjük őket, nehéz úgy egy hivatást becsülettel csinálni, ha nem fizetik meg. Szerencsére azonban vannak még jó fej egészségügyi dolgozók, akik tényleg mindent elkövetnek azért, hogy a közérzetünk jobb legyen és minél hamarabb meggyógyuljunk. A hazai egészségügyben is találunk csinos fiatal nővérkéket, akiket epekedve nézünk.

Most bemutatjuk nektek a gyönyörű Allie Rae-t, aki nemrég hagyta ott az egészségügyet. Azóta pedig már milliomos. Nem tagadja, hogy anno mellékállása miatt küldték el a most 38 éves ápolónőt. Allie és férje közösen döntöttek úgy, hogy az akkor 18 éves fiúnak elmondják a valóságot, nehogy a barátaitól tudja meg, mivel foglalkozik az anyukája. Azonban a szülőket is meglepte, ahogy a fiaik fogadták a bejelentést, egyáltalán nem csináltak belőle nagy ügyet, sőt még büszkék is voltak rá. A bejelentés óta pedig úgy élnek mintha semmi sem történt volna: az anya szokatlan karrierje egyáltalán nem befolyásolta a kapcsolatukat.

A nőt még az sem zavarja, hogy a gyerekek barátai is tisztában vannak a foglalkozásával. Úgy véli, hogy sokan az előfizetői lehetnek, de ebből ő semmit nem érez, amikor találkoznak. Kezdetben még letiltotta őket a közösségi médiában, de erre nem minden platformon volt lehetősége. Így nem is gondol arra, hogy amikor a 20 és 18 éves fiúk haverjai időnként átmennek hozzájuk.

Egyedül legkisebb fiúk előtt titkolóznak, ő nem tud édesanyja foglalkozásáról. A 13 éves gyermeknek egyelőre annyit mondtak, hogy anyuka a Tiktokból él.