A tavaszt három dologgal biztosan össze tudjuk kapcsolni. Nemzeti ünnep, húsvét és óra átállítás. Persze még kerülhetne fel más is a listára, de talán a húsvétkor érezzük a legjobban azt hogy igen már tényleg olyan az időjárás, amilyenre vágytunk.
Az üzletek már egy jó ideje árulják a csokinyuszikat, és a sonkákat. Már tavaly sem számított túl olcsó terméknek a sonka, de idén már szinte luxuscikk-szintre emelkedik. Ennek egyik fő oka az, hogy drágább lesz a sertéshús. A német sertéshús jegyzés az elmúlt időszakban jelentősen növekedett, ami a hazai árakat is befolyásolja. Mit lehet olyankor tenni, ha nem szeretnénk kifizetni 5-6000 ft-ot egy kg sonkáért? Hát akkor másféle sonka után kell nézni. Mert létezik egy sonka amitől egész évben elégedetten bólintunk.
Samantha képeit látva húsvét hangulatunk lett, tudjátok amikor raklap számra esszük a sonkát. Ahány ház annyi féle menü, de a főtt sonka mindenhol alap. Elsőnek még jól is esik de amikor már két napig ezt esszük reggel délben meg este akkor már annyira nem buli.