Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

A magyar Olimpia helyett inkább legyen ez világszenzáció, mindenki jobban járna

/
/
/
2512 Views

Újabb óra került a Moszkván felállított, nem működő óraoszlopra. Reméljük nem ez volt az utolsó, és úgy ahogy a szerelemlakatok, úgy ez is világhírű lesz. Aki arra jár, vigyen magával egy órát, és ragassza fel az oszlopra. Hajrá! 🙂

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

3 Comments

  1. a világ bármelyik országában büszkék lennének a lakosok, hogy esetleg olimpiát rendezhetnek és mindent megtennének azért, hogy támogassák… csak nálunk léteznek ilyen gusztustalan, senkiházi primitív véglények akik mindent megtesznek azért, hogy szembe menjenek a nemzetük érdekeivel… büszkék lehettek arra milyen primitívek vagytok… a kitalálók és a terjesztők is…

    • Egyetlen hozzáfűzni valóm van:
      Talán nem lenne máshol helye, annak a temérdek milliárd forintnak, amit már eddig is belepumpáltak egy olyan Olimpiába, amit még meg sem nyertünk?
      Kedves András volt mostanában vidéki kórházban vagy iskolában?

      Rendezzünk Olimpiát akkor, ha már minden mást elrendeztünk.

    • Kedves barátom, az a háromezer milliárd amibe orbán álma kerül, abból fel lehet építeni pl a Paks 2-őt, a svájciak 3000 milliárdból átfúrtak az Alpok alatt, és egy gyorsvasúti alagutat hoztak létre, hogy a havas hágók helyett gyorsan és egyszerűen lehessen közlekedni, na és persze előtte megkérdezték a svájci polgárokat is, hogy helyeslik-e vagy sem. orbánc kit kérdezett meg?

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

This div height required for enabling the sticky sidebar